Tom POV.

De volgende ochtend word ik wakker omdat Fabian op mijn bed begint te springen en ik glimlach even, hoe vervelend het ook is om zo wakker te worden, ik ben gek op mijn zoon.

"Gaan we nu naar Aly papa?" Vraagt Fabian en ik glimlach even.

"Natuurlijk lieverd," zeg ik, want ik had het hem gezegd en ik ben niet iemand die beloftes breekt. "Maar eerst ontbijten," zeg ik dan nog en Fabian knikt even waarna ik een kus op z'n wang druk en hem van het bed af til zodat ik daarna zelf ook op kan staan.Wanneer we ontbeten hebben vertrekken we naar Bill z'n hut en ik klop op de deur en zodra Bill de deur opent voel ik mij gelijk ongemakkelijk worden. "We, we komen voor Aly," breng ik dan uit.

"Okay, ik moet nog even douchen, dan kunnen jullie ondertussen bij Aly blijven," zegt Bill waarna hij alweer bij de deur wegloopt en ik ga dan maar met Fabian de hut binnen en wanneer ik Aly weer zie kijk ik met tranen in mijn ogen naar mijn dochter.

"Hey lieverd," zeg ik zachtjes en Aly steekt gelijk d'r armpjes naar mij uit en ik til haar op zodat ik haar kan knuffelen.

"Papa, ik wil nu met haar spelen," zeurt Fabian en ik kijk even naar mijn zoon.

"Natuurlijk lieverd," zeg ik en ik zet Aly weer op de grond zodat ze samen kunnen gaan spelen en ik kijk dan even naar de badkamerdeur. "Ik ben zo terug," zeg ik waarna ik de badkamer inloop en gelijk valt mijn oog op Bill z'n silhouet en ik kleed mij uit waarna ik onder de douche stap.

"T.Tom," brengt Bill met grote ogen uit en ik kan niet anders dan hem zoenen, wat ik dan ook doe en ik duw hem omhoog waarna ik in hem ga en Bill z'n kreunen maken mij helemaal gek en even later spuit ik mijn goedje in hem. "Waarom?" Vraagt Bill zachtjes.

"Ik had de behoefte," zeg ik waarna ik onder de douche wegstap en mij afdroog.

"Ik vind het echt niet leuk hoe je doet," zegt Bill dan.

"Wat doe ik dan?" Vraag ik.

"Seks hebben en dan gelijk weer kortaf zijn. Ik kan dat niet meer Tom, vanaf nu stopt het," zegt Bill.

"Mijn best," zeg ik en ik pak mijn kleren weer bij elkaar. "Is het goed als ik Aly ook even mee neem?" Vraag ik en ik zie Bill z'n ogen groot worden.

"Ik, ik wil niet zonder haar," zegt Bill zachtjes.

"Het is maar voor een uurtje. Ga een wandeling maken, als je terug bent is Aly ook weer terug bij jou," zeg ik.

"Okay," zegt Bill zachtjes waarna ik de badkamer uitloop.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bill heeft wel een punt
    Hopelijk komt het nog een beetje goed

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen