Bill POV.

In Sam z'n woning kijk ik wat rond, ook naar de foto's die er hangen. "Dat is mijn dochter."

"Claire," zeg ik zachtjes en Sam kijkt mij even verbaasd aan. "Staat op het adoptieformulier, wat blijkbaar ook niet echt is," zeg ik zachtjes.

"Het spijt me echt," zegt Sam.

"Het spijt je!? Ik heb jarenlang gedacht dat je dood was! Ik kwam nergens meer," zeg ik en ik voel Tom z'n armen om mij heen waarna ik mijn hoofd in zijn nek leg.

"Ik ben blij dat jullie elkaar gevonden hebben," zegt Sam dan zachtjes.

"Ik ook, anders waren Nicolaas en Fabio er ook niet geweest," zeg ik en Sam knikt langzaam. "En leg nu maar uit," zeg ik, want een uitleg heb ik nog altijd niet gehad. Excuses wel, meerdere keren zelfs, maar ik heb de uitleg nodig.

"Je weet hoe Lance tegen mij deed, toch?" Vraagt Sam en ik knik even. "Het werd steeds erger. Doodsbedreigingen, verkrachting, waar Claire uit is voortgekomen en hij wou mijn buik opensnijden tijdens mijn zwangerschap," zegt Lance zachtjes en ik kijk hem met grote ogen aan.

"Dat is heftig," zeg ik.

"Dat zeker, vandaar dit plan, maar ik mocht het aan niemand vertellen van de politie, want Lance moest het geloven," zegt Sam.

"Lance weet dat je nog leeft Sam, via hem ben ik erachter gekomen," zeg ik dan, want ook al blijf ik kwaad op Sam, ik begrijp het ook en wil hem ook graag waarschuwen voor Lance.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Wow
    Echt heftig gewoon!!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen