Bill POV.

Inmiddels is het bijna tijd voor de baby om te komen, en ondanks dat zowel Lucas als Tom aan lijken te voelen dat de baby van Tom is voel ik toch wat spanning voor het moment waarop dat officieel kan gaan worden.

"Fuck," zeg ik pijnlijk wanneer ik de eerste wee voel en Tom komt gelijk naar mij toegelopen. "Moet ik Lucas bellen voor de kinderen?" Vraagt Tom gelijk en ik knik even waarna Tom Lucas belt en daarna zijn arm om mij heenlegt om mij mee te nemen.Tien uur later is Kristine geboren, een prachtig meisje. "Ze is mooi he Tomi," zeg ik en ik zie Tom even knikken.

"Ze is prachtig," zegt hij en ik glimlach even waarna ik Kristine een kusje geef.

"Ze heeft jouw ogen," zeg ik en voor het eerst voelt het ook voor mij als een zekerheid dat Kristine van Tom is. We moeten het wel nog laten testen, voor het geval dat Lucas haar alsnog ineens opeist, dan is het handig om gelijk bewijs te hebben. "Nu is mijn hart nog voller," zeg ik zachtjes.

"Dat zal zo zijn bij elk kind, ik wil er nog één," zegt Tom en ik kijk naar z'n voorhoofd en zie de zweetdruppels zitten. Ik wist dat het deze maand nog moest gebeuren, maar dit is wel het meest slechte moment mogelijk.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh god
  Echt slechter timing bestaat niet
  Tom opsluiten in een kamer !

  1 week geleden
  • syllie1992

   Hahah, dat zou wel het veiligst zijnxD

   1 week geleden
  • Luckey

   Ja Tom moet echt zo iets doen voor zijn gezin !

   1 week geleden
  • syllie1992

   Ja, dat is zeker zo:)Laten we hopen dat, dat ook zo gebeurt:)

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen