Tom POV.

Ik ga gelijk in alle laatjes kijken of ik de bewijzen kan vinden van de afspraken die we met onze dokters en de verloskundige hebben gehad. Daarnaast pak ik het telefoonnummer van de verloskundige erbij zodat ze haar kunnen bellen als bewijs dat Bill inderdaad mee was, alleen weet ik niet op welke tijd die zogenaamde mishandeling heeft plaats gevonden. Alle keren dat Bill gewoon thuis was heb ik geen bewijs voor, behalve mijn woord. Wat het schoolplein betreft zijn er wel meerdere mensen die dat kunnen bevestigen.

"Papa Tom, papa Bill moet terugkomen," zegt Hannah en ik knik.

"Dat vind ik ook," zeg ik en ik grijp naar mijn buik als die pijn begint te doen.

"Papa!" Roept Hannah gelijk geschrokken uit.

"Rustig maar lieverd. Papa moet even rusten," zeg ik en Hannah knikt waarna ik mij op de bank leg. Ik wou dat ik meer kon doen, maar dat lukt dus duidelijk niet.Ik word weer wakker wanneer de deur opengaat. "Bill!" Roep ik gelijk uit.

"Sorry, ik ben het maar," hoor ik de stem van mijn vader zeggen en gelijk sta ik op om mijn armen om mijn vader heen te slaan.

"Help me alsjeblieft om Bill vrij te krijgen," snik ik.

"Natuurlijk. Ze kunnen hem vast niet al te lang vast houden," zegt mijn vader en hij wrijft met rustige bewegingen over mijn rug.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tom je moet echt rustig doen
    Anders verlies je de kleine die jullie zo verdienen
    Gelukkig is ze vader er al snel

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen