Tom POV.

"Kijk, jullie zijn verwekt tijdens mijn vrijgezellenfeest, want ik ging nog trouwen met iemand anders, wat ook is gebeurt," zeg ik dan.

"Dus je had seks met papa Bill op jouw vrijgezellenfeest?" Vraagt Jack.

"En onze vrienden ook. We waren gewoon stomdronken," zeg ik.

"Dus Wilco en Tao ook?" Vraagt Jack en ik knik even.

"Eigenlijk had ik op dat moment al gevoelens voor je andere vader, maar ik durfde er niks mee te doen. Net zoals jij," zeg ik en Jack kijkt mij aan.

"Hoe heb je dat opgelost?" Vraagt hij en ik lach even.

"Daar is echt een hele tijd overheen gegaan. Toen jullie er al waren was ik er bijna nooit. Op dat moment dat ik dan ook dat alleen jij van mij was, want één van onze vrienden had de vaderschapstesten vervalst," zeg ik.

"Dus je was er niet gelijk voor mij?" Vraagt Jack zachtjes.

"Sorry, ik kwam wel eens langs, maar ik kon nooit heel lang blijven omdat ik terug moest naar mijn vrouw. Uiteindelijk ging het tussen haar en mij minder, mede door een miskraam en ben ik ook bij jullie andere vader gaan wonen. Ik wist mij nog steeds geen raad met mijn gevoelens voor Bill, dus sloop ik in het donker zijn kamer in om seks te hebben en hij wist niet wie het was. Dat was makkelijker dan praten," zeg ik.

"Maar hoe zijn jullie dan toch samen gekomen?" Vraagt Jack.

"Voornamelijk door Bill z'n slimheid, denk ik. Uit mijzelf zou ik het nooit hebben verteld," beken ik en ik hoop dat Jack ziet hoe gelukkig Bill en ik nog altijd zijn en dat hij dat ook met Toni kan hebben.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hopelijk opent Jack zijn ogen door Tom verhaal

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen