Tom POV.

Ik houd Brenda dicht tegen mij aan en ik glimlach even. Natuurlijk was Brenda niet gepland, en kwam het als een verassing toen Bill ineens voor mijn neus stond met onze dochter, maar nu kan ik ook niet meer zonder haar en Bill ook niet, dus dat maakt het ook extra belangrijk om die green card voor Bill toch te krijgen.

Ik kijk even naar Bill en merk dat hij diep in gedachten is. "Gaat het?" Vraag ik en ik zet mij met Brenda in mijn armen naast hem neer.

"Ik dacht gewoon even na," zegt Bill zachtjes.

"Waarover?" Vraag ik. "En wees alsjeblieft eerlijk Bill. Als je mij niet alles verteld kan ik ook niet helpen," zeg ik en Bill knikt langzaam.

"Trouwen is nogal iets groots. Ik weet dat het de enige manier nog is, maar het is zo definitief," zegt Bill.

"Ik snap dat je zo denkt en ik weet dat het zwaar is en erg vroeg, maar het is de enige keus. Je mag tegenwoordig van alles kiezen qua achternamen, dus je mag gewoon je eigen houden en dan doe ik dat ook totdat je het ooit wel echt wilt laten voelen," zeg ik en Bill knikt. "En daarnaast blijft jouw eigendom de jouwe en de mijne de mijne," zeg ik en Bill knikt even.

"Dus technisch gezien blijft het meeste hetzelfde?" Vraagt Bill onzeker en ik knik even.

"Totdat jij er echt klaar voor bent," zeg ik en ik neem Bill z'n hand vast. Ik wil niet dat hij zich er ongemakkelijk door voelt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tom is lief voor hem
    Je hebt geluk

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen