Bill POV.

Meike lijkt niet meer te stoppen met huilen en ik pak een bal, die ook als knuffel kan dienen, wat ze dan ook gelijk als knuffel gebruikt. "We kunnen zo naar de dokter he lieverd," zeg ik tegen haar waarna ik haar weer laat liggen, om dan naar Liam te gaan. Ik til de kleine man voorzichtig op en leg hem in de kinderwagen.

"Papa, papa, papa!" Huilt Meike.

"Ik kom alweer liefje," zeg ik en ik snel naar haar toe en zie dat ze voor de tweede keer vandaag heeft overgegeven. "Het is al okay," zeg ik en ik geef haar een kusje waarna ik opnieuw alles opruim en schone kleertjes bij Meike aantrek. "Nu moeten we wel echt gaan," zeg ik dan en ik til Meike op en zet haar in de buggy gedeelte van de kinderwagen zodat ik kan vertrekken.Eenmaal bij de dokter is er voor de verandering geen uitloop waardoor we vrij snel aan de beurt zijn. "Hey Bill, waarmee kan ik jullie helpen?" Vraagt de huisarts dan vriendelijk.

"Meike is ziek. Ze heeft twee keer overgegeven, hoge koorts en ze lijkt nogal pijn te hebben, dat heeft ze zelf ook aangegeven," zeg ik en de dokter knikt waarna hij Meike onderzoekt. "Het lijkt een zware griep te zijn. Waarschijnlijk duurt het nog wel een paar dagen voordat ze opknapt," zegt de huisarts.

"Is er iets wat ik haar kan geven?" Vraag ik.

"Bij de apotheek kan je wel iets halen. Er is geen recept voor nodig," zegt de huisarts en ik knik dankbaar waarna Meike zich aan mij vastklampt.

"Liefje, zo kan ik niet opstaan he," zeg ik zachtjes, maar Meike negeert dat en blijft mij stevig vasthouden.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Ahw meike is echt goed ziek
  Ze wilt der vader nu echt hebben

  1 week geleden
  • syllie1992

   Ja, dat zeker, arme Meike❤️ Het is maar goed dat Bill bij haar is gebleven:)

   1 week geleden
  • Luckey

   Ja stuk fijner voor meike

   1 week geleden
  • syllie1992

   Dat zeker:)

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen