Bill POV.

"Bill, ik wil jouw kind in mij," zegt Tom, terwijl mijn hersenen overuren draaien om iets te verzinnen hoe ik Tom nu kan helpen, want ik weet hoe vervelend het voor hem kan voelen als hij tijdens z'n periode geen seks krijgt. Ik ga dan, ondanks de pijn, rechtzitten met Kristine nog altijd dicht tegen mij aan.

"Trek je shirt uit," zeg ik.

"Oeh, dat hoef je geen twee keer te zeggen," zegt Tom en hij gooit z'n shirt uit. "Nu mijn broek?" Vraagt Tom.

"Nee, zo is het perfect," zeg ik en ik leg Kristine bij Tom neer. Misschien als zijn lichaam een signaal krijgt dat hij al een kindje heeft, dat, dat zijn hormoonspiegel wat laat zakken. Ik zie Tom even verbaasd kijken waarna hij naar Kristine kijkt.

"Hey lieverd," hoor ik hem fluisteren en ik zucht opgelucht. Ik weet niet hoelang ik Tom z'n hormonen rustig kan houden, want het is nog maar het begin van de cyclus en meestal is de tweede en derde dag het heftigst en daarna is knuffelen voldoende, ook al duurde Tom z'n eerste cyclus wat langer dan de anderen.

"Dat is fijn he, zo zitten met je dochter," zeg ik zachtjes en Tom knikt even, want ook al is het zweet nog zichtbaar en is zijn cyclus natuurlijk nog lang niet gestopt, het is vooral belangrijk dat hij zichzelf rustig kan houden, dan kan ik thuis wel iets met mijn handen doen, maar meer dan dat kan ik hem deze cyclus niet geven, vrees ik.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Dat moet genoeg zijn voor deze cyclus
  Kristie is medicijn xP

  1 week geleden
  • syllie1992

   Hihi, op dit moment is ze dat zeker:)

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen