Tom POV.

Wanneer we terug thuis zijn begint Bill gelijk druk te rekenen. "Pff, ik kom er niet uit," zegt Bill met een zucht.

"Ik help je wel," zeg ik waarna ik naast hem ga zitten. "Oh, het is heel simpel, die getallen moet je door elkaar delen en dan dat er bij optellen," zeg ik terwijl ik alles aanwijs.

"Ik moet ergens toch ook nog wat aftrekken?" Vraagt Bill verward.

"Oh ja, die moet je aftrekken en dan ben je er," zeg ik en Bill knikt waarna hij maar een rekenmachientje pakt zodat hij het niet fout kan doen.

"Okay, ik heb genoeg geld. Ik ga even de vacature schrijven die ik online wil plaatsen en daarna haal ik de kinderen bij mijn moeder op," zegt Bill.

"Ik kan de kinderen ook ophalen he schat," zeg ik.

"Dat hoeft echt niet. Ik doe het wel, ja?" Zegt Bill waarna ik maar knikt, want volgens mij dult Bill vandaag geen tegenspraak.

Wanneer Bill net wilt beginnen met typen gaat zijn telefoon. "Het is mijn moeder, kan jij even opnemen Tomi?" Vraagt Bill en ik knik even waarna ik ophang.

"Met Tom, Bill is even ergens anders mee bezig," zeg ik dan.

"Okay, Ayana heeft net haar hoofd tegen de tafel gestoten, en niet zo zacht. We zijn nu in het ziekenhuis," zegt Bill z'n moeder.

"Bill en ik komen er gelijk aan," zeg ik waarna Bill gelijk bezorgd opkijkt. "Kom schat, de vacature moet even wachten, ik leg het je in de auto uit," zeg ik waarna ik Bill haast met mij mee-trek.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh boy
    Dat is niet goed

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen