Gaby's perspectief

Gaby ligt nog maar net op bed als de deurbel gaat. “Wie is dat nou weer zegt ze met een zucht." Ze loopt naar beneden en doet de deur open. “Hey Celesta wat doe jij nou hier vraagt ze.”

Celesta's perspectief

Celesta kijkt Gaby verbaast aan, we zouden shoppen weet je nog vraagt ze. Gaby kijkt haar verbaast aan en zegt “oh sorry was ik vergeten kom binnen.”

Gaby's perspectief

Wanneer Celesta binnen is geeft Gaby haar een knuffel “sorry dat ik het vergeten was.” Maakt niet uit hoor hoort ze Celesta zeggen,” maar wat heb jij nou aan”. "Je bent echt toe aan een flinke shop sessie. Gaby kijkt haar geschrokken aan en rent naar de wc. Ze hoort Celesta achter haar aan rennen en haar naam roepen. “Waarom zei ze dat nou, ze weet niet waarom ik mij zo kleed maar ze zou het ook niet accepteren.” Gaby wacht in de wc tot dat ze de deur dicht hoort gaan. Ze rent naar haar kamer en doet de deur op slot. Tijd voor de wekelijkse inspectie, dat haat ze nog wel het meest.

Celesta's perspectief

Ze ziet nog net Gaby naar de wc rennen, heeft ze wat verkeerds gezegd denkt ze. Ze wacht nog een tijdje maar na anderhalf uur zit Gaby er nog steeds, met langzame stappen loopt ze naar de deur en wanneer ze op haar fiets zit stromen de tranen over haar wangen. Wat is er toch met Gaby, ze gedraagt zich zo raar de laatste tijd. Als ze thuiskomt hoort ze stemmen uit de woonkamer komen, haar ouders zijn vast al thuis. Zonder gedag te zeggen rent ze naar haar slaapkamer toe.

Gaby's perspectief

Het eerste wat Gaby doet is haar borstomtrek meten, haar borstomvang is 75 C, weer 5 centimeter groter dan vorige week. Met een zucht schrijft ze het op in haar boekje. Daarna is haar taille aan de beurt, 80 cm hetzelfde als de vorige keer ook dit schrijft ze op. En dan nu het laatste haar heupomvang, 88 cm dat is dus weer 8 cm erbij zegt ze met een glimlach. Als ze alles opgemeten heeft stopt ze haar boekje in een la met een slot erop en trekt haar kleding weer aan. Dan loopt ze naar de deur en haalt hem van het slot.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen