Bill POV.

Wanneer ik eindelijk naar huis mag, samen met Kristine leg ik haar in de maxi-cosi en ik kijk even naar Tom, die al snel z'n armen om mij heen slaat. "Rustig houden Tomi," zeg ik zachtjes en ik druk een kus op z'n wang waarna ik z'n shirt pak die hij dan weer aan kan trekken.Wanneer we thuis zijn verlies ik Tom geen seconde uit het oog, terwijl ik de deur open. "Lucas is hier," zegt Tom en ik zucht even. Wanneer hij z'n cyclus heeft lijkt hij echt elk geil mannetje te ruiken.

Samen met Tom loop ik dan de woonkamer in en ik zie Lucas en Tom naar elkaar kijken, totdat Tom ineens naar Lucas toeloopt en hem begint te zoenen.

"Gedraag jullie niet als een stel konijnen, ja?" Zeg ik streng en ik zet Kristine in de maxi cosi even op de grond en pak Tom z'n hand vast waardoor hij gelijk stopt en weer trouw naast mij blijft staan. "Lucas, neem jij Koert en Mendy mee?" Vraag ik en Lucas knikt even. Kristine wil ik nog niet gelijk meegeven, maar nu zij nog een baby is kan het prima, want ze heeft ons alleen nodig voor voeden, wassen, luier verschonen en onze liefde. Ze hoeft nog niet in de woonkamer te spelen.

Wanneer Lucas dan weg is met de twee oudste kinderen neem ik Tom mee naar de slaapkamer. "Misschien heb ik nog ergens een dildo liggen," zeg ik dan, want dat zou helemaal een uitkomst zijn op dit moment.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Hahah die cyclusxD
  Bill moet tom nog vast binden
  Misschien helpt Bill oplossingenxD

  2 weken geleden
  • syllie1992

   Hahah, ja, Tom alleen laten kan hij tijdens die cyclus sowieso niet doenxDNu is het afwachten hoe het gaat tijdens Tom z'n cyclus wanneer Bill geen last meer heeft van zwangerschapshormonen, of hij zich dan wel kan inhouden ondanks Tom z'n geur, want die controle heeft Lucas duidelijk nietxD

   2 weken geleden
  • Luckey

   Hahaha ze moeten samen oplossing vinden ervoor
   Dat word nog leuk als Bill er ook weer last van krijgt

   2 weken geleden
  • syllie1992

   Hahah, dat wordt zeker leukxDZeker als het nog een keer gelijk gaat vallen ookxD

   2 weken geleden
  • Luckey

   Hahah dag voelen ze gelukkig wel beetje aan komen.
   Dan is het snel de kinderen weg halen

   2 weken geleden
  • syllie1992

   Hahah, dat is zeker zoxD

   2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen