Bill POV.

Wanneer ik die ochtend wakker word kijk ik naast mij en zie Tom slapen waarna ik naar de kamer van Clay ga, maar ik zie dat hij zich daar niet meer bevindt. Dat lijkt mij een goed teken, met dat hij dagenlang amper z'n kamer uit is geweest, of eigenlijk kan ik beter wekenlang zeggen.

Ik loop daarna naar Geerdina d'r kamertje en zie Clay met onze dochter in z'n armen zitten. "Nu hier samen gaat het wel goed," zegt Clay en ik glimlach.

"Ik ben blij dat dit voor jou de mogelijkheid is om een hechtere band met onze dochter te kunnen krijgen," zeg ik en Clay knikt even.

"En ik ben blij dat ik niet meer verga van zelfmedelijden," zegt Clay en ik knik.

"Daar ben ik ook blij om," zeg ik waarna Clay voorzichtig opstaat en Geerdina in d'r bedje legt.

Samen met Clay loop ik dan naar zijn kamer, waar we ons op het bed zitten. "Er zijn nog maar een paar kinderen extreem vroeg, niet?" Vraagt Clay en ik knik.

"En zelfs daarvan laten drie het vandaag afweten," zeg ik lachend waarna ik even naar Clay kijk en mijn lippen op die van hem druk en hij duwt mij onder zich terwijl hij mij blijft zoenen.

"Dit meen je niet," hoor ik Tom ineens zeggen en gelijk schieten we overeind en ik snel naar Tom toe.

"Sorry schat, echt, sorry, sorry, sorry," zeg ik en ik druk verschillende kusjes op z'n wang, maar of het helpt weet ik nog niet.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Hahaha betrapt
  Dat zat er aan te komen

  1 week geleden
  • syllie1992

   Ja, het risico zat er zeker in. Terwijl Tom erbij zat was Bill al te intiem met Clay en als hij Clay dan ook nog zoent terwijl Tom zo dichtbij is, dat is vragen om problemenxD

   1 week geleden
  • Luckey

   Hahaha ja
   Dit kon ook niet lang meer duren
   En Bill moet Tom kennen dat die nooit lang slaaptxD

   1 week geleden
  • syllie1992

   Hahah, klopt xF

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen