Twee maanden later.

Tom POV.

Vandaag ga ik voor het eerst sinds tijden weer op tour. Ja, ik heb wel optredens in het weekend gedaan en korte tournees, maar dit wordt een wat langere.

"Papa, mag ik mee?" Vraagt Katharina en ik til mijn enige dochter op.

"Over een maand komen jij en je broers samen met papa Bill naar mij toe zodat jullie zes weken mee kunnen touren," zeg ik, want ik heb expres gezorgd dat een deel van de tour tijdens de zomervakantie valt.

"Maar papa een maand duurt heeeeeeeeeeeeeel lang," zegt Katharina.

"Voordat je het weet is het voorbij. Papa Bill heeft beloofd ieder weekend iets leuks met jullie te gaan doen. Daarnaast zien we elkaar vlak voor het slapen gaan," zeg ik.

"Ben je dan even hier?" Vraagt Katharina met grote ogen.

"Dat niet lieverd. Ik kan helaas niet op twee plekken tegelijkertijd zijn, maar we zien elkaar via dat schermpje," zeg ik en ik wijs naar de tablet.

"Okay," zegt ze zachtjes, want ik snap ook wel dat het voor haar wat onwennig is, net zoals voor haar jongste broer. De andere jongens die zijn het denk ik nog wel gewend.

"Ik moet nu je broers en papa Bill ook gedag zeggen," zeg ik dan tegen Katharina.

"Ik laat je toch niet los papa," giechelt ze en ik lach even. Je merkt dat een dochter hebben anders is dan zoons. Ik ben dan ook echt blij dat we uiteindelijk toch een dochter hebben gekregen, ook al kwam dat voornamelijk door Bill z'n standvastigheid om nog een kind te krijgen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha
    Tom je weet ook niet wat je wilt hèxD
    Be happy

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen