Bill POV.

Wanneer mijn advocaat eindelijk is gearriveerd word ik alleen met hem gelaten. "Je kan helemaal eerlijk tegen mij zijn, ja? Alleen dan weet ik hoe ik jou het beste kan helpen," zegt mijn advocaat en ik knik even. "Okay, mooi. Ben je ooit bij haar over de vloer geweest?" Vraagt mijn advocaat dan.

"Nee, nooit. Ik heb de behoefte nooit gehad. Ze wou Hannah opeissen. Ik snap haar ook wel, het is niet niks als je, je hecht aan een kindje en de echte ouder zich dan bedenkt, maar om jaren later dan ineens langs te komen om Hannah terug te eisen, maar ook dat is alweer een tijdje terug," zeg ik en mijn advocaat knikt.

"Okay, dan moeten we even kijken wat we het beste kunnen doen. Ik vermoed dat je denkt dat dit haar poging is om Hannah alsnog te krijgen?" Vraagt mijn advocaat.

"Ja, dat denk ik, maar ik heb geen bewijzen," zeg ik zachtjes en misschien had ik daar wel voor moeten zorgen, maar ik had nooit verwacht dat ze zoiets zou gaan doen. De verwondingen zijn duidelijk echt. "Wat als haar man zijn vrouw heeft mishandelt. Niet omdat hij zo is, maar omdat ze samen een plan hebben bedacht," zeg ik.

"Dat is mogelijk, maar we kunnen niks zonder bewijzen," zegt mijn advocaat.

"Maar ze kan ook geen bewijzen tegen mij hebben," zeg ik.

"Dan ben je hier waarschijnlijk binnen de kortste keer weer weg. Ze kunnen jou hier niet langer houden zonder bewijzen," zegt hij en ik knik even. Laten we dat maar hopen, want ondanks dat ik degene ben die is opgepakt, maak ik mij toch zorgen om Tom.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Wel goede advocaat heeft Bill!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen