Bill POV.

Wanneer Tom het huis heeft verlaten kijk ik even naar Katharina. Vroeger was het voornamelijk Ron op wie ik moest letten wanneer Tom vertrok, maar nu Ron een puber is, is hij minder afhankelijk van Tom, dus dat helpt. Het was zelfs zo dat hij heeft gevraagd om die zes weken thuis te blijven, maar dat accepteerden Tom en ik niet, voornamelijk omdat het misschien wel de laatste keer is dat we als gezin samen op stap zijn. Ron laat nu al merken er geen zin meer in te hebben, ook al blijft z'n zusje wel heilig voor hem. Hij blijft voor altijd onderdeel van de groep van beschermende broers.

"Papa, waarom moest papa weg?" Vraagt Katharina verdrietig en ik neem haar bij mij op schoot.

"Je weet dat papa zingt en gitaar speelt?" Vraag ik en Katharina knikt. "Daar verdient hij centjes mee en soms moet hij daarvoor weg, maar omdat hij ons dan mist gaan wij binnenkort zes weken met papa Tom mee," zeg ik.

"Papa Tom ons ook missen?" Vraagt Katharina dan.

"Natuurlijk liefje. Als het aan hem lag zou de tour maar zes weken duren, maar dan kom je nooit op alle plekken waar je veel fans hebt," zeg ik tegen haar, want zelfs nu is het al krap, maar de meeste plekken zijn wel in de tour verwerkt.

"Wat als ik papa heeeeel erg mis?" Vraagt Katharina dan.

"Kom eens," zeg ik en ik neem haar mee naar onze slaapkamer. "Hier heb ik een foto van papa. Wat als we die bij jou op de kamer zetten?" Vraag ik en Katharina knikt.

"Gelukkig ben jij niet weg," zegt Katharina dan.

"En ik zal ook nooit weg zijn," zeg ik, ook al weet ik niet hoe oud ik wordt, maar met dat soort mogelijkheden wil ik Katharina niet lastigvallen, want dan wordt ze alleen maar bang. Uit mezelf ga ik in ieder geval niet zomaar bij de kinderen weg. Zij zullen eerder, wanneer ze die leeftijd bereiken, bij mij weggaan dan andersom.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Voorlopig mag je ook nergens heen hoor Bill
    Hahah ron is een echte puber maar als ze zusje ter spraken komt dat doet die allesxD

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen