ZAHEER ACEVES SELWYN
The beast inside is sleeping, not dead

Pandora wierp een blik over haar schouder en kwam tot de conclusie dat het niet haar moeder was die op de deur had geklopt, maar Zaheer. “Dacht je dat je er zo makkelijk mee wegkwam?” lachte hij naar haar terwijl hij nonchalant tegen haar deurpost aanleunde.
“Ik ben er toch mee weg gekomen.” Ze leek niet erg onder de indruk van zijn aanwezigheid. “Blijkbaar niet, ik ben hier nog en de avond is nog jong.” Hij haalde zijn schouders op.
“Of heb je een fles wijn mee naar boven genomen?” Ze negeerde zijn priemende ogen die over haar lichaam gleden volledig. Daar kon hij niet van wakker liggen. Sterker nog hij gebruikte die tijd om haar nog wat beter in zich op te nemen. Vervolgens rukte hij zijn blik los en keek haar strak aan. “Ik denk dat jij die beneden mag gaan ophalen.” In plaats van te antwoorden dwaalde haar blik van Zaheer naar haar kledingkast. “Als jij mij was, wat zou je aantrekken?” vroeg ze hem, terwijl haar blik bedenkelijk over de vele avondjurken die in de kast voor haar hingen. Ze keek hem aan, recht in zijn ogen. “Als ik jou was zou ik ook voor groen hebben gekozen.” Ging ze verder, doelend op zijn ogen en kledingkeuze. “Maar ik weet niet..” Ze trok een lange smaragd groene jurk naar zich toe. “Is dit echt mijn ding…?” Hij wist niet helemaal zeker of ze het nog steeds tegen hem had. Weirdo. Ze hing de jurk terug in de kast, liep op Zaheer af en pakte zijn hand. “Ik meende het, wat zou jij aantrekken als je mij was?” Ze trok hem mee naar haar kast en keek hem hoopvol aan. Zaheer liet zijn ogen over haar velen jurken dwalen, om vervolgens tot de conclusie te komen dat hij hier niet echt goed in was. Hij draaide zijn rug naar de kast en sloot de deuren achter zich. “Ik wacht eigenlijk nog steeds op die wijn,” melde hij haar in plaats van antwoord te geven. De afstand tussen haar lichaam en dat van hem was minimaal. Hij boog zich naar haar toe. “En volgens mij ben ik hier de gast,” fluisterde hij zachtjes in haar oor. Zijn stem klonk dreigend en dwingend. Was de gast niet altijd koning? Of was dat alleen bij hem thuis zo? Hij trok zich terug en keek neerbuigend op Pandora neer. “En daarnaast, als ik het me goed herinner heb ik gewonnen, dus mijn wil is wet deze avond.” Een duivelse grijns speelde rond zijn lippen. God, wat hield hij van het spel, en hij was nog lang niet klaar met spelen. Pandora zou nog spijt krijgen dat ze had ingestemd.
Weer gleed zijn blik ongegeneerd over haar halfnaakte lichaam. Voelde hij zich op dit moment aangetrokken tot haar? Ja. Kwam dat door het feit dat ze een vrouw was én hier halfnaakt voor hem stond? Absoluut. In Zaheer’s wereld waren vrouwen maar voor een paar dingen nuttig. Eén daar van was seks gevolgd door koken en schoonmaken. “Je kunt zo gaan,” beval hij haar geamuseerd, waarna zijn ogen net iets te lang ter hoogte van haar borsten bleven hangen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen