dark blue dress • black heels • silver necklace with a P
"Blijkbaar niet, ik ben hier nog en de avond is nog jong.” Zei Zaheer schouderophalend. Maar zo te zien had hij geen fles wijn of champagne meegenomen naar haar zolderkamer, dus so far so good. Zijn starende ogen waren niet echt een probleem voor Pandora. Hij had toch wel vaker meisjes in hun ondergoed gezien? En zo niet, dan gunde ze hem wel om één keer een meisje zo te zien. Anders was het wel een beetje zielig voor hem.
“Ik denk dat jij die beneden mag gaan ophalen.” zei Zaheer, doelend op de fles wijn.
In plaats van op Zaheer te antwoorden, trok ze hem mee naar de kast om hem hulp te vragen bij het uitzoeken van een jurk. Hij zag er altijd zo goed uit, het was duidelijk dat hij wist wat hij aan het doen was. Maar de jongen zei niets over de jurken, hij draaide zich om en sloot de deuren van de kast achter zich.
“Ik wacht eigenlijk nog steeds op die wijn,” melde hij.
De afstand tussen Pandora en Zaheer was inmiddels nihil. Om het allemaal nog wat erger te maken, boog hij ook nog eens naar haar toe. Waar was hij mee bezig? Pandora keek hem met grote ogen aan. “En volgens mij ben ik hier de gast,” fluisterde hij zacht. “En daarnaast, als ik het me goed herinner heb ik gewonnen, dus mijn wil is wet deze avond.” De grijns op zijn gezicht kondigde onheil aan. Een koude rilling ging over haar rug. Maar echt bang voor Zaheer was Pandora niet. Tot nu toe was hij best oke geweest tijdens het diner. Het enige wat haar echt had geïrriteerd was het feit dat hij zo snel het spel had gewonnen dat ze aan het spelen waren. Op die manier was er toch niks leuks aan?

De blik van Zaheer ging haar lichaam nog een keer af. “Je kunt zo gaan.” Zijn stem was dwingend, maar hij leek zijn eigen dwingende natuur erg vermakelijk te vinden.
“Heb je nog nooit een meisje in haar ondergoed gezien?” Vroeg ze nieuwsgierig, want zijn gedrag wees er op dat dit de eerste keer was dat hij oog in oog stond met een half naakt meisje. Misschien had Zaheer echt nog nooit gezwommen. Dat moest ze hem later eens vragen.
Pandora glimlachte en ze legde haar handen op Zaheer zijn zij. “Ik ga zo, maar met één toevoeging.” zei ze speels. Zonder het aan hem te vragen of een reactie af te wachten trok ze Zaheer zijn groene trui uit over zijn hoofd. Vliegensvlug gooide ze de trui over zichzelf heen. Hij was iets te groot voor haar lichaam en bedekte net haar billen.
“Wijn of champagne?” Vroeg ze en ze pakte Zaheer zijn hand weer vast. Als ze weer naar beneden ging, dan was dat niet alleen; hun spel ging blijkbaar verder.

Terwijl ze Zaheer zijn hand vasthield daalde Pandora de trappen van het herenhuis af. “Je had ons spel niet zo snel moeten beëindigen.” zei ze een beetje zeurderig. “ik vond het een leuk spel en we waren nog maar net begonnen.” Inmiddels waren ze weer op de begane grond. Toen Pandora met Zaheer achter zich de trap af kwam maakte ze kort oogcontact met haar moeder die nog altijd aan tafel zat. Annie Lovegood haar mond viel open. Pandora grinnikte en ze versnelde haar pas naar de keuken.
Ze twijfelde er niet over of haar moeder achter haar aan zou stormen. Zo snel als ze kon maakte Pandora haar weg naar de keukens, Zaheer had geen eens een keuze. Nog altijd sleepte ze hem achter zich aan en trok hem de keukens binnen, waarna ze meteen de deur achter hen sloot.
De koks en obers keken verrast op bij het binnenkomen van Zaheer en Pandora. Giechelend bracht Pandora een vinger voor haar mond, om Zaheer te vertellen dat hij zijn mond moest houden. Ze duwde hem tegen de muur naast de deur. Zoals verwacht werd er niet veel later op de deur geklopt.
“Pandora, liefje, is alles goed?” Aan de andere kant van de deur trilde de stem van Annie Lovegood.
Pandora had het bijna niet meer. Er waren twee redenen dat Annie nu niet kwaad naar binnen stormde: 1. ze kwam nooit in de keuken, dat was een plek voor servants. 2. Zaheer. Natuurlijk.
“Ja hoor, ik moest even een doekje pakken.” gaf Pandora als excuus. Het was een slap excuus, want ze kon natuurlijk haar jurk makkelijk schoon toveren.
“Oke. Oke.” klonk haar moeder gestrest. “Kom snel maar weer aan tafel. Aangekleed.” Voegde ze nog snel toe, voordat Pandora haar voetstappen hoorde weglopen richting de eetzaal.
Toen ze er zeker van was dat haar moeder de gang uit was barstte Pandora in lachen uit. Dat was oprecht hilarisch geweest. Ze greep de dichtstbijzijnde fles van het aanrecht en overhandigde deze aan Zaheer.
“Nu blij?”

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen