Foto bij Hfst. 51 Zaina

Nadat Nia Nathan agressief in de ogen kijkt, grijnst Nathan en gaat hij naar voren om aan te vallen. Ik zag in zijn ogen dat hij iets ging uitspoken.

"Kevin en Max, zijn jullie er klaar voor?", riep Nathan. Max en Kevin renden achter hem aan en ze maakten zich klaar voor hun superschot. "Duistere fenix!!", riepen ze uiteindelijk. De commentator zei: "Maar wat is dat voor een belachelijk schot?" "Darren, hou hem tegen!", riepen we. "Dat probeer ik!", riep hij. Hij deed de oneindige handen, maar het schot was te krachtig en het vloog het net in. Darren keek naar zijn handen terwijl Hurley riep: "Darren, gaat het met je?" Hij deed Darren handen open die ondertussen al bleken geblesseerd te zijn. "Mark, jij gaat erin!", riep coach Hillman. "Ja coach!", riep Mark en hij deed zijn keepershandschoenen aan.

"Ga maar onder de lat staan, Evans. Ga naar je kooi, goudlokje!", riep hij en hij grijnsde. Kevin en Max gingen weer in de aanval, met Nathan aan kop. "We moeten ze tegen houden!", riep Tori en Scoti en Hurley kwamen terug om te verdedigen. "Perfecte toren!!", riepen ze. Ze hielden het schot met gemak tegen, door samen te werken. "Wat is dit?", riep Nathan. "Onze liefde voor het spel", riep Mark en hij kreeg de bal, die hij vervolgens naar me paste. "Axel, kom je?", riep ik. "Ik ben achter je!", riep hij terug. We renden pijlsnel naar voor en schoten uiteindelijk op het doel. "Vlammende Spiraal", riepen we en ik keek de bal na of hij wel zeker in het net zou belanden. We hadden zo snel geschoten dat de keeper niet snel kon reageren en we nu uiteindelijk gelijk stonden met de Dark Emperors. "We hebben gescoord!!", riep het team en ze kwamen bij ons staan.

"Dat meen je niet!", riep Nathan. "Wat is er mis met jullie?", riep Godric. "Ik heb jullie de krachten gegeven van de alius rots, maar niet om ze te verspillen!!" "Hij heeft gelijk!", zei Nathan en hij keek naar het hele team. "We gaan ze verpletteren!" "Ja!!", antwoorde het team in koor. Ze schoten in plaats van op het doel nu alleen maar op Mark en de rest. "We laten jullie niet winnen!", zei Hurley en hij probeerde de bal van hem af te pakken. "Dat had je gedacht!", riep Nathan en hij schoot de bal in Hurley 's maag. "Hurley!!", riep Lia.

"En nu is het gedaan met jullie!", riep Kevin. "Duistere Fenix!" "Mark, hou deze tegen!", riepen we. "Hand Van God +2!!", riep hij. Nathan, Kevin en Tod keken heel raar naar zijn hand. De rest van het team van de Dark Emperors keek ook alsof ze betoverd waren. Mark hield het schot op een magische wijze tegen, vervolgens keek hij naar een gat tussen de wolken, waarna de zon tevoorschijn kwam. De zonnestralen beschenen zijn gezicht, waarna hij eens diep ademhaalde en op de grond viel. "Mark!!", riep iedereen.

Na een vijftal minuten kwam Mark weer bij. Hij was omringd door Nathan, Kevin, Max, en Tod. "Hey aanvoerder, we zijn weer de oude!", zeiden ze alle vier tegelijkertijd. "Zijn jullie weer terug? Dit is geweldig!!", riep Mark. Nathan glimlachte, draaide zich om en keek naar mij. Hij boog en zei: "Sorry dat ik je zo bezorgd heb gemaakt, Zaina" "Dat geeft niet, maar iemand anders is je 'sorry' wel schuldig", zei ik en ik wees stiekem naar Nia. Nia bloosde en wachtte af. Nathan zuchtte en ging naar Nia, waarna ze met elkaar begonnen te praten. "Eind goed, al goed!", zei ik tegen Axel en ik gaf hem een elleboogstoot. "Nu kunnen we eindelijk eens rusten!!", zei Mark. "Sinds wanneer zeg jij dat?", zei Tod.

"Grapje. Nu we af zijn van alius academy, kunnen we volop gaan trainen!!", riep hij. "Ja!!", antwoorden we allebei.

"Hey, Axel, ik ben blij dat jullie alius hebben verslagen", zei ik tegen Axel. We waren allebei aan het trainen bij de rivieroever. "Ja, ik ook. Maar nu hebben we helemaal niets te doen!", riep hij. "Dat is wel waar. We vinden vast wel iets, wat denk jij?" "Dat denk ik ook, tot dan kunnen we trainen!" "Lijkt me een goed plan" "Maar hoe kunnen we trainen? We hebben niet eens een keeper", zei Axel.

“Ik keep wel!”, antwoordde ik. “Kun jij wel keepen, Zaina?” “Ik ben geen professionele keeper, maar ik kan wel keepen. Ik en Nathan speelden vroeger ook voetbal en hij stond dan in het doel en na drie schoten omgekeerd”, zei ik.

“Ok, ga jij dan maar keepen!”, zei hij en hij maakte zich klaar om te schieten. "Ok, kom maar op!", riep ik. "Geef alles wat je kan!" "Eerst beginnen we gemakkelijk", zei Axel. "Vlammentornado!!" "Zo gemakkelijk is dat ook weer niet!", riep ik. "Spiraalmuur!", riep ik. "Heb jij een supertechniek?", riep Axel. Ik grijnsde, swipete mijn hand van links naar rechts en er kwam een muur van spiralen voor me staan. "Dat was gemakkelijk!", riep ik. "Ja ja, hier komt de vuurbalstorm!", riep hij en hij deed de vuurbalstorm. Ik kon niet reageren en de bal vloog het net in.

"Ok, schiet gewoon normaal, Axel!", riep ik. "Waarom, ben je nu al moe?", riep hij lachend. "Ik schiet wel normaal, maar dan mag jij geen supertechnieken gebruiken, begrepen?" "Ok!", antwoorde ik.

Hij schoot naar de hoek van het doel en ik sprong ook naar de hoek. Ik had juist gegokt en ik greep de bal vast door te springen. Nadat ik de bal had maakte ik een koprol, waarbij mijn haarrekker los gekomen was. "Nee hé!", zei ik. Mijn staartje was helemaal losgekomen. "Wacht, ik heb een kam bij!", riep Axel en hij wees naar zijn trainingstas. Hij gaf de kam aan mij en ik bedankte hem. "Zo zie je er ook best wel mooi uit hoor", zei hij. Ik keek hem aan met een blik van 'zwijg maar' en ik glimlachte toen. Hij raapte mijn rekker op en deed hem rond zijn pols.

"Ik doe je staartje wel", zei hij. "Kan jij dat dan?", zei ik. "Ik deed Yuuka's staartjes altijd, dus ik kan het wel", zei hij. "Hoe gaat het trouwens met haar?", vroeg ik hem. "Het gaat goed met haar, ze is weer helemaal de oude en gaat nu ook naar school" "Dat is goed nieuws!", zei ik.

Reacties (2)

 • Megaeraaa

  Ok, waarom heeft Axel een kam bij? Dat is toch Archers rol

  1 maand geleden
 • Samanthablaze

  Hèhè, en dan nu drie maanden rust en vrede
  Hurley is de echte held van die wedstrijd

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen