Bill POV.

Wanneer het dinsdagmiddag is, en Wess net van school is gehaald, is het voor mij tijd om te vertrekken. Ik wou per se niet weg voordat Wess thuis van school zou zijn. "Papa, kom je wel weer terug?" Vraagt Wess dan aan mij.

"Natuurlijk lieverd. Wat er ook gebeurt, ik kom altijd terug bij jullie, en jullie andere papa. Ik hou van jullie alle drie," zeg ik en Wess knikt waarna hij mij een knuffel geeft. "En we bellen natuurlijk," zeg ik zachtjes waarna ik een kus op z'n wang druk.

"Ik ga je missen," zegt Wess zachtjes.

"Ik jullie ook, maar het komt goed. Vraag de oppas elke dag of zij vast wilt koken, goed?" Zeg ik en Wess knikt. Ik weet tenslotte dat Lars niet kan koken, dus dat wil ik de kinderen niet aandoen, zeker Rogier niet. Hij eet nog niet zo heel lang met de pot mee, dus dat mag Lars ook niet verpesten, want straks durft hij geen eens meer iets te proberen.

Ik til Rogier dan op en hij drukt een natte kus op mijn wang en ik lach even. "Tot snel lieverd," zeg ik en ik druk een kus op z'n wangetje waarna ik hem ook weer neerzet. "Braaf zijn, goed? Zowel voor jullie andere papa, als de oppas," zeg ik en Wess knikt, waarna ik vertrek.Eenmaal op de locatie aangekomen komt Leon gelijk naar mij toegelopen. "Fijn dat je er bent," zegt hij en ik knik even. "Aah, daar komt Tom aangelopen," zegt Leon en gelijk draai ik mij om en mijn ogen worden groot. Dat is dus echt de knapste man die ik ooit gezien heb. Gelijk schud ik mijn hoofd. Dat mag ik helemaal niet denken. Ik heb een vriend, waar ik ooit mee hoop te trouwen, ondanks dat hij soms misschien getrouwd lijkt met z'n werk. Daarnaast heb ik kinderen en dat wil ik allemaal niet verpesten. Mijn hersenen moeten nu geen spelletjes met mij gaan spelen.

Reacties?

Reacties (2)

 • Luckey

  Hahaha knapste man hè
  Vriend? Die workaholic noem ik geen vriend
  Je bent zijn bediende gewoonxD
  Hoe gaat zijn de jongens hier ?

  2 maanden geleden
 • Luckey

  Hahaha knapste man hè
  Vriend? Die workaholic noem ik geen vriend
  Je bent zijn bediende gewoonxD
  Hoe gaat zijn de jongens hier ?

  2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen