Tom POV.

Zo snel als ik kan ga ik met het bootje richting de plek van het water waar Bill ongeveer zou moeten zijn. Althans, ik hoop dat hij daar nog ergens is, anders wordt het een onmogelijke opgave.

"Bill!" Roep ik, maar natuurlijk krijg ik geen reactie en het bootje weet ik nog maar net recht te houden. Ik voel hoe gevaarlijk het is, maar ik kan niet anders. Wie zou Bill anders redden? Nu ik op het water zelf ben weet ik dat hij het niet zou zijn, die zichzelf zou redden.

"Tom, help!" Hoor ik Bill ineens roepen en ik kijk de kant van zijn geroep uit en zie gelijk dat Bill in de stroming terecht is gekomen.

"Ik kom eraan!" Roep ik waarna ik even om mij heen kijk. Ik moet het water in, er is op dit moment geen andere optie. Ik pak het touw uit de boot en bindt mijzelf aan de boot vast zodat ik de boot niet kwijt kan raken, want dan zouden de problemen pas echt groot worden.

Ik spring het water in waarna ik naar Bill toe loop, in hoeverre je het nog lopen kan noemen. "Pak mijn hand!" Roep ik waarna Bill mijn hand probeert te pakken en zodra ik z'n vingers voel grijp ik hem vast. "Je bent veilig," zeg ik tegen hem en ik houdt hem stevig vast, ook al weet ik dat we er nog niet zijn. Ik til Bill het bootje in waarna ik er zelf ook weer in klim.

"Tom, we hebben een probleem," zegt Tom ineens.

"Wa..." Maar ik maak de zin niet af wanneer ik de enorme golf recht op ons af zie komen. "Houdt je schap," zeg ik snel, want meer kunnen we nu niet doen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god!!!
    Cliffhanger!!!
    I will more !!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen