Bill POV.

Terwijl ik alleen op de kamer ben kijk ik naar een foto van Wess en Rogier. Het is een vrij recente foto, misschien twee weken oud. Ouder zal het niet zijn. "Ik zal mij de rest van deze week gedragen, dat beloof ik jullie," zeg ik dan zachtjes tegen de foto, wanneer de deur ineens opengaat. "Tom, je bent teruggekomen," zeg ik, toch wat verbaasd.

"Natuurlijk, ik moet mij toch omkleden voor de bruiloft," zegt Tom zachtjes en ik knik even terwijl ik op mijn lip bijt.

"Ik heb je nooit pijn willen doen. Ik wil dat je dat weet," zeg ik dan toch maar.

"Dat weet ik, het was voor mij gewoon zo speciaal dat het pijn deed dat, dat voor jou niet gold," zegt Tom dan en ik knik even.

"Ik ga mij ook aankleden. We kunnen moeilijk te laat op de bruiloft komen," zeg ik en Tom knikt waarna we ons allebei helemaal klaarmaken.

"Oh, wow," brengt Tom uit en ik kijk hem even aan.

"Is het too much?" Vraag ik onzeker.

"Nee, het is perfect. Je bent prachtig," zegt Tom en ik knik even.

"Jij ziet er ook goed uit," zeg ik en Tom glimlacht voorzichtig naar mij. Hoe ga ik er de komende week voor zorgen dat ik Tom geen valse hoop geef? Ik denk dat ik het hem nu wel duidelijk heb gemaakt, maar wat als hij mijn aardige gedrag verkeerd interpreteert? Ik wil Tom geen pijn doen, niet nog een keer. Een relatie kan hier niet uit voortvloeien, maar een goede vriendschap misschien wel.

Reacties?

Reacties (2)

 • DoNotBlink

  Dat wordt nog een lange week

  1 maand geleden
 • Luckey

  Oh oh oh
  Dit word een leuke week

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen