Bill POV.

Wanneer Dian begint te huilen sta ik op en loop naar mijn kleine meid toe. "Hey liefje," zeg ik en ik pak haar voorzichtig op, om dan met haar terug te lopen naar de woonkamer. "Jullie willen nu vast wel jullie kleindochter vasthouden, nu ze wakker is," zeg ik en ze knikken en ik glimlach even waarna ik Dian in eerste instantie aan Tom z'n moeder geef.Vijf dagen later.

"Ik las gisteren in de krant dat er een grote markt is dit weekend," zeg ik tegen Tom.

"Is dat niet gewoon hetzelfde als de weekmarkt?" Vraag ik.

"Nee, nee, ze hebben hier veel meer bijzondere kraampjes en er zijn ook activiteiten om te doen. Misschien is het leuk om even een kijkje te gaan nemen," zeg ik en Tom knikt.

"Dan gaan we daar zaterdag toch even heen met de kinderen. Zijn er ook activiteiten voor kinderen?" Vraagt Tom.

"Juist voor kinderen, dus ik denk dat de jongens het geweldig zullen vinden. Ik twijfel alleen of we Dian ook mee moeten nemen of dat het voor haar fijner is om even naar mijn moeder te gaan," zeg ik, want dat weet ik niet. Ik denk dat het bij mijn moeder voor haar wat rustiger is, en voor Tom en mij ook, omdat je anders toch de hele tijd aan haar voeding moet denken of ze moet een schone luier, terwijl er waarschijnlijk geen mogelijkheid is om haar daar één te geven.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Zo leuk!!!
    Dat word echt leuk!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen