Tom POV.

Wanneer we thuis zijn klimt Meike op de bank en ze kijkt mij en Bill aan. "Ik leuke dag," zegt ze en ik glimlach even.

"Dat is goed om te horen. Wij hadden ook een leuke dag," zeg ik, en dan begint Liam te huilen, dus Bill pakt hem snel uit z'n bedje, waarna hij zich samen met Liam bij ons voegt.

"Bill, ik dacht eraan om Meike al op voetbal te doen. Ze geniet er duidelijk van en hoe jonger je begint hoe beter ze kan worden. Talent heeft ze, dat kan niet anders met ons als ouders," zeg ik en Bill knikt even.

"Maar kan dat al dan?" Vraagt Bill.

"Ja, er bestaal peutervoetbal en daarna kan ze op kleutervoetbal en vanuit daar kan ze telkens verder doorstromen," zeg ik en ik zie Bill knikken.

"Dat lijkt mij leuk voor haar ja. Peutervoetbal is zeker nog niet met wedstrijden?" Vraagt Bill.

"Nee, dat is pas vanaf dat ze zes is, maar dan heeft ze wel al wat meer ervaring," zeg ik.

"Laten we het gewoon doen. Krijgt ze ook voorrang omdat ze twee voetbalvaders heeft, of komt ze op de wachtlijst?" Vraagt Bill.

"Nou, hier is het mooie, voor peutervoetbal is er eigenlijk geen wachtlijst op dit moment en omdat ze vanuit daar doorstroomt zal ze de wachtlijsten sowieso ontlopen," zeg ik met een glimlach en Bill knikt tevreden. "Wat vindt jij Meike? Wil je op voetbal?" Vraag ik en gelijk knikt ze en ik glimlach even. Dan ga ik dat gelijk regelen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo leuk!!
    Meike kan nu al niet meer wachten !

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen