Tom POV.

Wanneer we op onze plek zitten kijk ik Bill telkens aan. "Tom, ik merk wel dat je telkens naar mij kijkt," zegt Bill dan ineens en ik slik even.

"Sorry, ik kan er gewoon niks aan doen," geef ik dan toe en Bill schudt even met z'n hoofd, maar verder zegt hij niks, aangezien het nu echt tijd is voor de bruiloft.Tijdens de ceremonie kan ik er niks aan doen dat er tranen in mijn ogen ontstaan. Ik wil ook zoiets moois. Dat wil ik al jaren, maar ik vind de juiste persoon gewoon niet. "Sorry," zeg ik zachtjes tegen Bill, waarna ik ongezien wegloop en even later staat Bill tegenover mij. "Je hoefde mij niet te volgen," zeg ik zachtjes.

"Ik wou gewoon checken of je okay was," zegt Bill dan.

"Ik ben okay, maak je geen zorgen. Ga maar weer terug, anders mis je de hele ceremonie," zeg ik, waarna ikzelf pas tijdens het feest weer terugkeer.

"Hier, een drankje," zegt Bill en hij steekt het naar mij uit en ik pak het van hem aan.

"Ik had het idee dat je niet meer zou drinken met mij in de buurt," zeg ik dan en Bill kijkt mij even aan.

"Nog één keer. Iedereen hier doet dat tenslotte," zegt Bill en ik knik maar.


Wanneer de nacht al is aangebroken lopen Bill en ik zoenend onze kamer in, terwijl hij zich onderweg naar het bed al probeert te ontdoen van zijn kleding, maar ik ben niet veel beter. "Deze keer draaien we de rollen om," fluistert Bill en ik knik even.


Wanneer we klaar zijn draait Bill zich bij mij weg, duidelijk beseffend dat hij weer dezelfde fout heeft gemaakt. "Dit was echt de laatste keer ooit. Ik hoor bij Lars, Wess en Rogier," zegt Bill waarna hij in slaap valt en ondanks dat ik ook erg moe ben blijf ik naar Bill kijken, want hij is gewoon zo knap.

Reacties?

Reacties (2)

 • Luckey

  Hahah het gaat lekker boys
  Dat word heel leuk

  1 maand geleden
 • DoNotBlink

  Dat wordt nog een lange week

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen