Tom POV.

Wanneer het weekend is aangebroken zie ik Bill naar de twins kijken. "Kunnen we niet dit weekend naar jouw oma en dat ze volgende week bij mijn moeder gaan logeren?" Vraagt Bill.

"Bill, waar maak je, je druk om? Jouw moeder heeft twee geweldige zoons opgevoed. Het komt echt wel goed met Nicolaas en Fabio," zeg ik.

"Het is ook niet dat ik mijn moeder niet vertrouw. Ik weet dat Nicolaas en Fabio veilig zijn bij haar," zegt Bill en hij zucht even. "Alleen, ook al leeft Sam nog, de angst dat Nicolaas en Fabio iets kan overkomen is daarmee niet verdwenen," geeft Bill dan toe en ik knik begrijpend.

"Jouw moeder heeft al aangegeven dat ze best regelmatig gedurende de dag wilt bellen over hoe het met de jongens gaat. Als er iemand rekening houdt met jouw gevoelens is het jouw moeder. Voorlopig is zij ook de enige bij wie de jongens zullen logeren. Misschien verandert dat ooit eens wanneer Sam en Claire ergens anders wonen, maar verder dat ze bij klasgenoten gaan logeren duurt nog wel een tijdje. Jouw moeder is de ideale persoon om aan de toekomst te kunnen wennen. Je wilt ze toch later niet verbieden om naar slaapfeestjes te gaan?" Vraag ik en Bill bijt in z'n lip.

"Dat zouden ze mij waarschijnlijk nooit vergeven," zegt Bill zachtjes.

"Precies, het komt echt wel goed," zeg ik en Bill knikt.

"Laten we ze dan maar brengen zeker," zegt Bill en ik knik even, waarna we de jongens klaarmaken om ze mee te kunnen nemen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ook gewoon doen Bill
    Bouw het anders langzaam op!
    Je moeder geeft update en je vertrouw der

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen