Tom POV.

Vandaag is voor Meike haar eerste voetballes en we hebben haar vaak vrolijk gezien, maar vandaag lijkt ze nog vrolijker dan al die andere dagen. Mensen die Meike een beetje kennen weten dat, dat bijna onmogelijk was. Ik heb zelden zo'n blij, gelukkig kind gezien. Op straat zie ik genoeg kinderen, maar die lijken altijd wat te zeuren te hebben, maar zo is Meike eigenlijk zelden. Misschien gaat Liam ons die uitdaging wel geven wanneer hij kan praten, maar dat zien we dan wel weer.

Ik leg Liam in de kinderwagen waarna ik mij naar Meike toedraai. "Kom je lieverd?" Vraag ik aan haar en gelijk knikt ze.

"Papa Bill ook mee?" Vraagt ze dan.

"Natuurlijk lieverd," zeg ik, waarna Bill er ook daadwerkelijk komt aangelopen.

"Sorry, ik ben er al, we kunnen vertrekken," zegt hij en ik knik instemmend.Wanneer we er zijn aangekomen lopen we een sportzaal in. "Niet op veld?" Vraagt Meike dan.

"Peuter en kleutervoetbal wordt binnen gedaan," zeg ik tegen Meike, mede ook zodat kinderen niet overal heen kunnen rennen. Als ze hier weglopen kunnen ze niet ver komen, en daarmee is het veiliger dan dat ze zulke jonge kinderen buiten laten voetballen, ook al zullen ze dat bij kleuters wel af en toe tussendoor doen, maar Meike moet het tot haar vierde verjaardag echt hier mee doen. Zodra ze zes is kan ze op het veld voetballen wat ze maar wilt.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Super spannend!
  Maar ze gaat het leuk vinden

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Daar gaan we wel vanuit ja:)

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen