De volgende dag.

Bill POV.

Wanneer ik de bestellingen thuis check, zodat ik die kan doorsturen naar het magazijn zodat mensen hun bestelling ook daadwerkelijk zullen ontvangen, gaat mijn telefoon. "Met Bill Kaulitz," neem ik dan op.

"Hallo meneer Kaulitz. Tess is tijdens het buitenspelen gevallen en ze wilt graag opgehaald worden," zegt de juf van Tess.

"Ik kom er gelijk aan," zeg ik waarna ik naar Tom bel. "Tom, kan je naar huis komen?" Vraag ik.

"Ja, ik kom er gelijk aan," zegt Tom en het duurt dan ook niet lang voordat hij thuis is. "Wat is er schat?" Vraagt Tom gelijk.

"Tess is gevallen, ik moet haar ophalen en ik denk dat ik haar voor de zekerheid meeneem naar de dokter. Dus ik heb jou nodig om bij de andere kinderen te blijven," zeg ik.

"Okay, ga," zegt Tom gelijk en ik knik even waarna ik Tom een kus geef om daarna naar de school van Tess te vertrekken.Daar aangekomen loop ik gelijk naar binnen. "Papa!" Roept Tess gelijk en ik loop snel naar haar toe.

"Hey, lieverd, ben je okay?" Vraag ik.

"Mijn knie doet pijn," zegt ze zachtjes en ik knik even.

"We gaan naar de dokter, goed?" Vraag ik en Tess knikt waarna ik nog even met haar juf praat en Tess daarna meeneem, maar gelukkig was het gewoon een mooie wond, om het zo maar te noemen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Arme tess

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen