Bill POV.

"Dus, je kiest ervoor om de operatie niet te doen?" Vraag ik dan zachtjes aan Tim.

"Ik wil niet dat ik door die operatie in een rolstoel beland," zegt Tim zachtjes en het is aan hem te merken hoe graag hij z'n handen weer wilt gebruiken. Het feit dat de kans op overlijden hem niet zou uitmaken, maar de kans dat z'n benen het ook kunnen begeven wel.

"Dat snap ik lieverd," zeg ik en ik houd mijn zoon dicht tegen mij aan. "Papa Tom en ik zullen jou overal mee helpen, dat beloven we je, ja? En zodra er nieuwe technieken beschikbaar zijn gaan we zo weer naar het ziekenhuis om die techniek te bespreken, ja? Het komt goed," zeg ik en hij kijkt mij aan.

"Ooit in de verre toekomst zeker. Wat als ik ooit kinderen krijg, daar kan ik dan toch niks mee?" Vraagt Tim.

"Dat duurt waarschijnlijk nog een hele tijd. Ik weet zeker dat ze jou tegen die tijd op een veiligere manier kunnen helpen," zeg ik tegen Tim.

"Maar mijn neefjes dan?" Vraagt Tim.

"Met onze hulp kan je er ook voor je neefjes zijn. Maak je niet druk goed? Je hebt steun van alle kanten," zeg ik en ik leg mijn hand op zijn schouder.

"Dank je pap," zegt hij en ik knik even. Voor mij is het ook niet leuk, maar voor Tim is het beter als ik mij sterk houd zodat hij er ook positief in kan gaan staan.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Dat heeft die ook nodig
  En moeilijkste nog zijn broers en zussen vertellen
  Hopelijk is die boze broer bij gedraaid vanwege de tablet
  Nu word het veel aan passen

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen