Tom POV.

Tijdens Meike d'r eerste voetballes mogen we erbij blijven en ik moet zeggen, ze speelt echt de sterren van de hemel. In hoeverre dat mogelijk is bij een peuter bedoel ik dan. Naar mijn mening bewijst ze nu al dat ze later bij de toppers gaat horen en ook al weet ik niet wat voor een talentjes er nog meer rondlopen, maar ze kan weleens de topspeelster van het Duitse vrouwenelftal worden.

Wanneer Meike naar ons toe komt gerent glimlach ik even. "Dat was leuk he," zeg ik en Meike knikt vrolijk waarna ik een knuffel van haar krijg en ik kijk even naar Bill.

"Ze is blij met ons, of nja, met jou," zegt Bill.

"Ook met jou hoor," zeg ik en ik kijk even naar Meike. "Dat is toch zo lieverd?" Vraag ik en ze knikt waarna ik haar optil. "Dan gaan we weer naar huis," zeg ik.

"Maar ik wil door!" Roept Meike uit.

"Thuis kan je ook met de bal spelen. De andere kindjes gaan ook naar huis. Je komt hier iedere week," zeg ik en ik geef Meike een knuffel.

"Dat vaak?" Vraagt ze.

"Ja, dat is vaak," zeg ik, waarna Meike verder toch maar haar mond houdt en ik glimlach even. Ze is echt onze kleine voetbalster en aan motivatie is er nu al geen gebrek. Nu is het vooral hopen dat ze het op latere leeftijd ook leuk blijft vinden, en anders gaan we wel uitzoeken wat ze anders leuk vindt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik heb zo vermoeden dat die motivatie wel blijft bij meike

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen