Bill POV.

De volgende dag ben ik vroeg op en ik zit met mijn hand op mijn buik op de bank beneden. Ik kan het haast niet geloven hoe makkelijk ik weer zwanger be geworden, want Tom en ik probeerden het geen eens, beide keren was dat trouwens zo. We zouden het op z'n vroegst volgende zomer proberen, maar de beste optie was nog één of twee jaar daarna, maar ik voel mij nu gelukkig, met deze zwangerschap. Met wat geluk lukt het mij net om de examens allemaal te maken. Hoogzwanger of niet, het moet gewoon gaan lukken.

"Papa!" Roept Gerdine.

"Gekkie, je mag nog helemaal niet zelf de trap af," zeg ik en ik til haar bij mij op schoot. Het mag althans niet zonder onze toezicht, want wat als ze valt?

"Okay," zegt ze alleen waarna ze zich dicht tegen mij aanlegt. "Ik hou van je," zegt ze en ik glimlach.

"Ik ook van jou lieverd," zeg ik zachtjes, en voordat ze het weet is ze een grote zus, maar voordat ik haar dat mag uitleggen duurt nog wel even.

"Hoi Bill," zegt Connie ineens, waarna ze zich naast mij zet.

"Hey lieverd," zeg ik tegen haar en ik glimlach even naar haar. "Okay, wat is er aan de hand?" Vraag ik, wanneer ik merk dat ze vandaag niet in een hele blije bui is.

"Mama zou bellen, maar dat deed ze niet," zegt Connie verdrietig.

"Ze heeft het vast druk," zeg ik, maar Connie schudt d'r hoofd.

"Mama komt beloftes na," zegt ze dan en ik knik even.

"Dan zal ik haar straks wel proberen te bellen. Het komt goed, je krijgt je mama te spreken," zeg ik tegen haar en Connie knikt even, maar ik denk dat er op dit moment teveel door haar hoofdje gaat.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi komt goed Bill
    Arme Connie
    De jongens gaan er achter aan voor je

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen