Bill POV.

In het park zetten Tom en ik ons op een bankje en hij neemt mijn hand vast. "Dat we hiervoor de oppas hebben laten komen," zeg ik lachend.

"We wouden wat tijd samen doorbrengen, en dat lukt op deze manier toch prima," zegt Tom en ik knik instemmend.

"Dat wel. Dat is waar we het voor doen. Het is denk ik ook wel belangrijk om tijd voor elkaar vrij te blijven maken zodat je elkaar niet uit het oog verliest met het drukke dagelijkse leven," zeg ik en Tom knikt instemmend.

"Daarom neem ik je af en toe even mee, al is het maar voor een bezoekje aan het park, zoals nu," zegt Tom en ik knik even. Ik druk mijn lippen kort op die van Tom, en gelijk hoor ik een camera klikken en ik zucht even. "En ik dacht nog wel dat ik het meest afgelegen stukje in het park had gekozen," zegt Tom hoofdschuddend.

"Mwaah, het is maar een foto van ons samen. Iedereen weet van ons," zeg ik en Tom knikt.

"Dat is wel weer zo," zegt hij en hij geeft mij nog een zoen, zonder ook maar iets van de camera's verder aan te trekken. "Schat, Trey is wel gelijk angstvallig stil geworden na z'n afgang," zegt Tom ineens en ik lach even.

"Ik zou het niet angstvallig noemen, Trey is afgegaan en heeft daar een hele lang tijd voor nodig om van te herstellen," zeg ik met een glimlach en Tom houdt mij dicht tegen zich aan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha
    Trey past nu wel opxD

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen