Foto bij 18

Even trekt hij zich terug en kijkt mij zacht aan, waarom ik vind dat hij mij zacht aankijkt? Zijn groene ogen zijn helder en zo groen als gras, het frisse nieuwe gras wat opkomt in de lente. Ik ben dol op die kleur en dol op de geur van het gras, pas gemaaid gras is iets heerlijks.
Deze gedachten laten mijn buik op hol slaan, ik voel hoe ik naar voren leun en ik deze keer de gene ben die onze neuzen elkaar laten raken.
Harry snakt naar adem, als ik mijn neus tegen de zijne druk en mijn ogen genietend sluit.
Mijn handen laten zijn t- shirt los en ik krul mijn vingers in zijn haren, in de achterkant bij zijn nek. Opnieuw komt er een geluid uit het monster voor mij en ik besef mij, dat hij gelijk heeft. Ik heb Harry Edward Styles totaal, op dit moment, om mijn vingers gewonden. Maar ik weet ook heel goed, dat dit moment opeens kan knappen en er een bom kan barsten.
Maar ik voel hoe mijn maag kantelt, mijn gevoelens van binnen ontploffen en ik niet meer na kan denken, want Harry heeft toe geslagen.


Ik voel hoe hij zijn kersenrode, zachte en volle lippen op de mijne drukt, heel voorzichtig. Ik voel ook hoe ik zijn haren nog vaster pak en ik mijn lippen gewillig en haast gretig en lustig op de zijne druk.
De tijd lijkt even stil te staan en alles wat er tussen ons gebeurd is, lijkt weg geslagen. Het feit dat ik net nog tegen hem schreeuwde en wat er gebeurd is in het kantoor van zijn vader, lijkt uren geleden.
Lust neemt de overhand en ik wil zo veel meer dan alleen zijn lippen die op de mijne bewegen, ik heb in tijden niet zo'n goede en volle kus gehad. Zijn lippen zijn zo warm en zacht en we bewegen ritmisch op elkaar, alsof we op elkaar zijn afgesteld. Alsof dit altijd al zo moest zijn en wij dit nodig hadden, want ik weet nu al, dit is de beste kus die ik ooit gehad heb. Harry zijn handen nemen mijn gezicht beet en hij haalt even adem, voor hij zijn lippen weer op de mijne drukt. De kussen zijn niet overdreven nat, maar ik voel wel dat hij zijn lippen nat heeft gemaakt met zijn tong. Iets wat hij vaak doet, dat heb ik ondertussen opgemerkt aan hem. Op dit moment, voelt dat zo goed. Ik duw mijn boven lichaam richting hem en hij laat met 1 hand mijn gezicht los en probeert mij, ondanks de ongemakkelijke houding wegens de autostoelen, zo dicht mogelijk bij hem te krijgen.

Als ik mijn tong, heel voorzichtig tegen zijn lippen tik voel ik Harry verstijven. Meteen weet ik dat ik het verpest heb, dat ik te ver ging. Alsof ik onder stroom sta en hem een schok gegeven heb, duwt hij zich naar achteren. Met grote en nu donkere ogen, alsof het nacht is geworden en de schaduwen over het groene frisse gras is gevallen, kijkt hij mij aan.
Zonder iets te zeggen laat hij zich in de bestuurders stoel vallen en start de auto, terwijl zijn lippen nog roder zijn en zijn borst die snel heen en weer beweegt. Er start muziek, die hij meteen uitdrukt en hij stuurt de auto de weg op. Beschaamd draai ik mijzelf van hem weg, terwijl nu mijn gedachtes wel weer helder werken en ik voel hoe het bloed naar mijn wangen stijgt. Mijn ogen flitsen over het landschap en ik voel mij ongemakkelijk door de stilte die er is gevallen.
Heel af en toe, spiek ik Harry zijn kant op die met een dode blik voor zicht uit kijkt en af en toe op zijn telefoon zit. Ik draai met mijn ogen, wetende dat hij zich er niks van aan zou trekken, als ik hem daar op zou aanspreken. Niet dat dit het moment daar voor is, maar toch.
Ik zie hoe hij de tegenovergestelde richting in rijd van zijn huis en ik weet dat hij mij naar Liz gaat brengen, daar zijn tenslotte al mijn bezittingen die ik in het moment daar heb laten liggen.

De hele weg zegt hij niks en zodra hij de auto op de parkeerplek voor het huis van Liz zet, lijkt hij de auto uit te vliegen. Hij wacht tot ik de auto uit kom en ik wil zo snel mogelijk naar binnen, even kijk ik hem aan en twijfel ik wat ik moet doen. Ik besluit lang hem te lopen en hem verder te negeren, precies zo al hij dat bij mij deed in de auto. Maar zodra ik langs hem wil lopen, steekt hij zijn arm uit en ik stop met lopen en laat toe dat hij naar mij toe stapt.

"Mocht je er onzeker over zijn, wat jij waarschijnlijk bent. De kus was prima, ik daarin tegen niet. Wees blij dat ik je stopte, voor je spijt had." Ik wil mijn mond open om te antwoorden, om te zeggen dat dat mijn eigen keuzes zijn, maar hij snoert mij mijn mond, door ongestoord door te spreken.
"Ik heb nog veel werk te doen en ik ben al te laat, dus ik moet gaan." Ik knik op zijn woorden en ik kijk verbaasd naar de autosleutels die hij in mijn hand drukt. Mijn ogen flitsen even naar de grote bak voor mij, de auto van Harry. Maar een auto die aan komt rijden in de straat, het is een luxe auto en geheel geblindeerd trekt ook meteen mijn aandacht. Ook Harry valt het op en hij knikt even in de richting van de auto, "mijn auto is er. Zorg goed voor deze, ik haal haar om de zo veel tijd op voor het onderhoud."
Ik knipper verward als hij zich na zijn zegje weg loopt, richting de geblindeerde auto. Ik kan er niks aan doen, maar ik sta echt even verbluft na zijn rare gedrag. Maar als ik zie dat hij de auto deur open wil trekken en ik daad werkelijk besef dat hij vertrekt, kom ik weer los.

"Stop!"

Zo snel als het mij lukt, ren ik naar hem toe en grijp hem vast. Mijn rechter hand klemt zich om zijn pols, van de hand die de auto deur wil openen. Ik kijk hem aan, terwijl zijn blik blijft hangen op mijn vingers rond zijn pols.
"Je kunt er niet vanuit gaan, dat jij weet, wanneer ik onzeker ben. Ik kan verdomme mijn eigen keuzes maken en jij hoeft mij helemaal nergens voor te beschermen, doe geen moeite. Wat moet ik met jouw auto? Waarom geef je mij die? Ben je gek?"
Ik blijf naar hem kijken en nu ik stil ben gaat zijn blik van zijn pols en mijn hand, regelrecht en hard in mijn gezicht. Het was makkelijker naar hem te kijken en boos op hem te zijn, toen hij mij niet aankeek. Nu ik zijn kille blik zie, zijn wenkbrauw opgetrokken en ijzige ogen, zak ik het liefst door de grond. Maar ik ben zo eigenwijs om hem strak terug aan te kijken, ook al kost dit heel veel moeite.
Harry begint met praten, zijn ondertussen vertrouwde en rustige manier van praten laat mij niet meer in elkaar krimpen zoals vroeger, maar toch, toch weet hij mij te raken.

"We hadden een deal Honey, als jij mij zou neer knallen zou je mijn auto krijgen. Dat je mis schoot, betekend dat je mij daad werkelijk kon neer knallen en ik neem daar genoegen mee. Jij sloot de deal met mij, dus nu heb jij eerlijk, mijn auto." Hij neemt even pauze, voor hij verder gaat. "Over het maken van keuzes, als jij iets niet lijkt te kunnen is het keuzes maken. Je bent daar ongelofelijk slecht in, laat mij alsjeblieft niet alle voorbeelden opnoemen. En ik weet precies wanneer jij onzeker bent, ik zie dat in een oogwenk, accepteer dat."
Nu besluit ik zijn pols los te laten en een iets grotere afstand tussen ons te creëren, "ik wil je auto niet." Ik negeer al het andere en duw de sleutel tegen zijn borst, proberen duidelijk te maken dat ik het meen. Maar het enige wat Harry doet, is die arrogante grijns op zijn gezicht toveren.
"Dat is niet onderhandelbaar, als je de auto niet wil, verkoop hem dan maar." Ik open 2 keer mijn mond om te zeggen dat ik dat wel zal doen dan, maar elke keer kan ik de woorden er niet uit krijgen, want ik weet, dat ik dat toch nooit zal doen.

"Ik moet nu echt gaan, kun je even zonder mij Darling?" Kwaad kijk ik hem aan, de ondertoon in die zin is om misselijk van te worden. Ik kijk hoe hij de auto in stapt en de deur dicht slaat, ik draai mij om als de auto word gestart en hij langzaam vooruit komt. Maar dan hoor ik hoe de auto stopt en automatisch draai ik mij om en ik zie Harry zijn raam open, de wind blaast door zijn wilde, maar perfecte krullen en de gezonde blos op zijn wangen is haast om jaloers op te worden.

'Damn it boy.'

"O en Honey, probeer niet het geld terug te geven dat je gisteren van mij hebt gehad. Ik weet je te vinden, overal." Ik besluit mijn middelvinger naar hem op te steken en ik hoor een lach, voor de auto weg rijd en Harry het raam dicht doet.
Klootzak, dat is hij, denk ik kwaad. Maar ergens weet ik ook dat hij dat niet helemaal is, want hij is wel heel erg loyaal en houdt zich echt aan zijn woord. En gister avond, toen was hij een compleet ander mens. En dat mens, die was zo fijn.

Ik beweeg mijzelf uiteindelijk naar binnen, nadat ik nog een tijdje naar de grote zwarte auto heb gestaard. Binnen zie ik dat de situatie daar nog onaangeroerd is, alles licht nog precies zoals het deed. Ik loop op tafel af en pak mijn mobiel daar vandaan en kijk naar alle meldingen. Het interesseert mij niet erg en ik stop mijn mobiel achter in mijn broekzak, als ik mijn hoofd opricht, zie ik Liz aan de keukentafel zitten. Ik heb er nog maar weinig aan gedacht hoe het tussen ons zal zijn, maar ik voel meteen dat er een mega spanning ontstaat in de ruimte.
Ik heb het gevoel dat we allebei wel fout zitten, ik bracht de duivel binnen en zij liep er van weg, mij achterlatend. Dus ik besluit met haar te praten, graag of niet.

"Hey," ik geef haar een klein glimlachje en peuter aan de rand van de keukenstoel waar ik achter sta. Ze doet het zelfde en dan valt er een stilte, die nogal pijnlijk aanvoelt. Ik hoor in mijn hoofd genoeg excuses, dat ik haar over hem had moeten vertellen, dat ik eerlijk had moeten zijn, dat ik haar hierbij nooit had willen betrekken of überhaupt gedacht dat Harry zomaar binnen zal walsen en haar bedreigen. Maar niks van dat lijkt mijn mond uit te willen en ik ben dan ook blij, dat Liz er wel wat uit krijgt.
"Ga alsjeblieft zitten, we moeten praten vrees ik." Ik knik en doe wat ze vraagt en ik ga op de stoel zitten en ik teken met mijn vingers op de ronde en zwarte tafel in het kleine keukentje.
"Het spijt mij verschrikkelijk dat ik je met hem alleen liet, het spijt mij ook dat ik verder geen actie heb ondernomen of je geprobeerd heb te helpen. Ik moet zeggen dat ik zo blij ben, dat je nog helemaal heel bent." Na de laatste woorden komen er tranen in haar ogen en begint ze te huilen, waarna ze opstaat en mij omhelst.


"Het spijt mij ook, echt, ik wist echt niet dat hij hier zou komen." Ik knuffel haar terug en begin dat ook te huilen, snikkend verstop ik mijn gezicht tegen haar armen en sla mijn armen om haar heen.
Als we iets zijn bijgekomen, gaan we naar de bank waar we tegen elkaar aan gaan zitten. "Wil je vertellen wat er allemaal tussen jullie gebeurd is? Hij vertelde dat jij zijn favoriete speeltje was, je hebt toch niet met hem?" Ik schud snel mijn hoofd als ze doelt op seks, "nee! Waar zie je mij voor aan? We hebben geen seks gehad en serieus, zei hij dat?" Ik word er stiekem boos om dat hij mij een speeltje noemde, wacht maar Styles, ik kan een heel lastig speeltje zijn.
"Hij is een en al problemen, dus vergeet hem alsjeblieft. Ik hoop niet dat je hem nog ziet in die staat, hij was daar echt fucked up." "Is hij de gene die je al de ellende van afgelopen tijd heeft bezorgd?" Ik verwachte niet zo'n directe vraag, maar ik knik. Waarop Liz een kreetje slaat en haar handen voor haar mond slaat. "O mijn god, het spijt mij zo. Kunnen we niet iets doen, naar de politie gaan voor mishandeling of zo iets?" Ik geef haar een waterige glimlach en schud mijn hoofd, "laat het alsjeblieft rusten."
Ze knikt het en blijft weer even stil, ik weet dat Liz waarschijnlijk woorden zoekt waarom ze is weg gegaan, maar ik belsuit haar voor te wezen.
"Ik wil niet weten wat Harry tegen je had, ik wil niet dat hij tussen ons komt te staan. Wat het ook is, vertel het mij alsjeblieft niet." Ik zie de opluchting op haar gezicht, "je bent echt de liefste, dat weet je he." Ik geef haar een glimlach en schrik op als Daddy binnen komt lopen, ik had hem helemaal niet binnen horen komen.

"Oké, vanmorgen stond die waardeloze bak van jouw nog op Liz parkeer vak, nu staat er een mega, dure en geweldige BMW. Dus vertel, wie heeft de loterij gewonnen?" Vragend kijkt Liz mij aan, terwijl Walter 1 van ons haast hoopvol aankijkt. "Hij of nee, zij is van mij. Ik heb haar een soort van gekregen, maar ik breng haar straks terug."
"Holy Fuck! Heeft hij je een auto gegeven?" Liz schreeuwt zowat, voordat Walter ook maar iets kan zeggen. "Nou, we hadden gisteren een deal gesloten, ik dacht dat hij een grapje maakte, maar niet dus."
DE verbazing is van hun gezichten te lezen en ik maak meteen even duidelijk dat ik het er niet over wil hebben, maar ik weet wel wat ik met de auto ga doen. Ik besluit deze na het eten terug te brengen, de ingang van de garage te blokkeren en een vriendelijk briefje achter te laten op de voorruit.

We eten die avond met zijn drieën, we hebben samen gekookt en zitten nu onderuit gezakt rond te tafel na te genieten van de heerlijke salades en krieltjes. We eten steeds vaker vega en we leren heerlijke recepten van internet, ook eet Walter al heel veel vega en hij tovert salades om tot ware kunstwerken.
"Ik schrijf even een briefje, wil je dan achter mij aanrijden om mij daarna weer mee te nemen?" Liz knikt en ik zoek ik het bureau een vel papier, die ik uiteindelijk uit de printer vis, want er is geen gewoon papiertje te vinden. Met sierlijke letters begin ik te schijven, terwijl ik duivelshoorns op mijn ogen hoofd voel groeien. Als die zak denkt dat hij mij kan rond bevelen en bovenal mij een speeltje kan noemen, zit hij goed fout. Mijn oude ik had dat geslikt, maar dat doe ik nu niet meer.

' Lieve Harry,
Hier heb je 'haar' weer terug, waarschijnlijk kun je haar wel bevelen, met haar spelen en volgt ze iedere wens van jouw op. Maar ik moet haar niet, zoals ik al zei. Dus alsjeblieft, hier heb je haar terug. Ik zat eraan te denken haar banden lek te steken, maar zij kan er tenslotte ook niks aan doen dat jij zo'n ongelofelijke klootzak bent.

Flik het nooit meer, mij een speeltje te noemen of ik snij de volgende keer je ballen eraf.

- Honey'


Ik lees het briefje meerdere keren en twijfel over het kleine dreigement erin, want waarschijnlijk als hij woedend voor mij staat, durf ik niks meer en besef ik dat ik waarschijnlijk dood ben. Maar op dit moment is het het waard, hij moet leren dat hij dat niet kan flikken.
Ik vouw het briefje op en rij in de auto naar zijn garage, de auto rijd nog net zo lekker en ik merk ook dat ik op de weg echt wel indruk maak. Want er wijken auto's uit de weg als ik aan kom rijden, stiekem is dat een heerlijk gevoel.
Als ik er aankom, besluit ik de auto zo neer te zetten dat het de 2 deuren aan het pand blokkeert en het niet mogelijk is het pand in te komen. Wel, zo netjes als ik ben, check ik even of er niemand binnen is. Ik weet tenslotte dat Harry er niet is en als niemand open doet en de deuren gesloten blijven, besluit ik dat het goed is.
Ik gooi de sleutels van mijn ene hand naar de andere en ik zie Liz, die naast mij is komen staan, mij vragend aankijkend. "Wat is hier je doel van?" Ik pak het briefje en klem het tussen de ruitenwissers en plak het voor de zekerheid even vast met het plakband wat ik mee genomen heb, hey als ik iets doe, wil ik het goed doen oké?
"Ik hoop dat hij ziet dat ik niet alles accepteer, maar wat moet ik met de sleutels?" Liz kijkt er naar en knikt dan, "ik kan denk ik wel bij de brievenbus. Als je de sleutels door de deur laat vallen, moet hij de auto wegslepen voor hij zijn huis binnen kan." Grijnzend kijk ik haar aan en ik geef haar de sleutels aan.
Het duurt even, Liz moet uiteindelijk op de motorkap klimmen om met haar hand net langs de muur te kunnen om de sleutel in de brievenbus te krijgen.
Tevreden kijken we naar het resultaat en tevreden keren we terug naar huis, lachend over het idee dat we hem beet hebben.

Reacties (1)

 • LeLouisx3

  En de award voor mooiste vergelijking gaat naar *tromgeroffel*
  👏🏻BELS 👏🏻

  Eerst zijn groene ogen beschrijven als het nieuwe lentegras en dan later deze zin:
  alsof het nacht is geworden en de schaduwen over het groene frisse gras is gevallen
  Wauw!! Als ik niet in bed had gelegen bij het lezen dan was ik zeker achterover gevallen van jouw talent!

  Hoe verwarrend is dit alles weer? Het lijkt wel alsof ze de bloemblaadjes van een madeliefje plukken: ik haat je, ik haat je niet, ik haat je...
  Ik stlel me nog steeds vragen bij het geheim van Liz en Daddy geeft me de kriebels. Hij is echt sus!

  Eloise, jij ondankbaar kind dan krijg je een fancy wagen en wil je hem niet en dan breng je die nog terug op zo'n wrede manier.

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen