Tom POV.

"Ik breng ons in de problemen, is het niet?" Vraagt Bill zachtjes.

"Schat, zo moet je het niet zien. Jij kan er niks aan doen, en we kunnen nu wel naar huis gaan, maar als jou wat gebeurt vergeef ik dat mijzelf nooit," zeg ik en Bill bijt in z'n lip.

"Gelukkig hoeven we het niet gelijk te betalen en hebben we even om alvast wat geld bij elkaar te krijgen," zegt Bill en ik knik.

"Het komt wel goed. Ik weet dat ze hier duur zijn, duurder dan nodig, maar ik ga mij daar mee bezig houden. Jij hoeft je daar geen zorgen om te maken," zeg ik en Bill knikt waarna ik z'n hand vastpak.

"Help mij onthouden dat zodra ik een green card heb dat ik mij gelijk laat verzekeren," zegt Bill en ik knik.

"Dat help ik je zeker onthouden schat. Ik ben tenslotte zelf wel verzekerd," zeg ik en Bill knikt en ik zie dat hij moeite moet doen om z'n ogen open te houden. "Ga maar slapen. Ik ga nergens heen," zeg ik tegen hem, ook al moet ik wel nog naar Brenda, ik kan haar niet de hele nacht in de opvang laten zitten.Wanneer de volgende dag aanbreekt is het duidelijk dat Bill verder okay is, dus kan hij mee naar huis. Achteraf hadden we ons misschien een hoop geld kunnen besparen, maar je wilt dat risico gewoon niet nemen, niet als het om een mensenleven gaat, maar zeker niet wanneer het om jouw vriend gaat.

Reacties (2)

 • DoNotBlink

  Gelukkig niets ernstigs

  1 maand geleden
 • Luckey

  Liever te veel geld betalen als straks iets met Bill gebeurd
  Dan vergeten jullie dat elkaar nooit

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen