Twee dagen later.

Tom POV.

"Bill, ben je nu nog kwaad op mij?" Vraag ik en hij haalt alleen maar z'n schouders op. "Het spijt me dat ik niet hetzelfde wil als jou," zeg ik dan.

"Ach, het is al okay," zegt Bill zachtjes. "Gelukkig hebben we vandaag samen met dat ik vrij ben," zegt Bill en hij tovert toch een glimlach op z'n gezin.

"Nou, eigenlijk wou ik nu naar de kliniek gaan. Even op bezoek bij Nicole. Het duurt niet lang, dat beloof ik je," zeg ik tegen Bill.

"Nee, je blijft hier," zegt Bill gelijk.

"Bill, ik kan zelf keuzes maken he," zeg ik.

"Tom, ik wil niet dat je naar haar toe gaat!" Roept hij kwaad.

"Het is mijn keus Bill, doei!" Roep ik kwaad waarna ik vertrek.Eenmaal bij de kliniek aangekomen vraag ik naar Nicole. "Ze mag gewoon bezoek ontvangen in haar kamer, zal ik u brengen?" Vraagt de vrouw en ik knik even.

"Dan moet het wel heel goed met haar gaan," zeg ik en de vrouw knikt.

"Het gaat ook heel goed met haar," zegt ze en ik glimlach even waarna ik de vrouw volg. "Hier is het," zegt ze en ik knik even waarna ik op de deur klop.

"Binnen!" Roept Nicole waarna ik de deur open en Nicole kijkt mij met haar stralende ogen aan. "Tom, lang niet gezien," zegt ze en ze loopt gelijk naar mij toe en slaat d'r armen om mij heen. "Ik heb je gemist," zegt ze.

"Ik jou ook," zeg ik zachtjes waarna ze mij met haar prachtige glimlach aankijkt en ik druk mijn lippen op die van haar, waarna ik mijn armen om haar heen leg en zo blijven we een tijdje staan, totdat ik Bill z'n gezicht voor mij zie en Nicole weer loslaat.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh Tom!!
  Dat was niet de bedoeling van het bezoek!!

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Dat was het zeker niet🤐

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen