Bill POV.

Wanneer ik de kinderen heb geregeld, en Lucas Koert heeft langs gehaald voor een papa-zoon dag, loop ik eindelijk weer naar Tom toe.

"Hey, je bent wakker," zeg ik met een glimlach en Tom knikt even, waarna ik mij bij hem in het nest zet. "Dus schat, wat is het plan. Blijf je die hele negen maanden en een beetje in dit nest liggen?" Vraag ik.

"Grotendeels, maar niet alleen maar," zegt hij zachtjes en ik knik even.

"Mooi zo, want we moeten tijdens die negen maanden echt verhuizen. Het handigst zou zijn als er niet teveel gedaan hoeft te worden," zeg ik en Tom knikt.

"Dat snap ik," zegt Tom en hij nestelt zich wat tegen mij aan en ik leg mijn arm om hem heen. "Waar zijn de kinderen?" Vraagt Tom.

"Mendy speelt op haar kamertje, Kristine viel na haar flesje gelijk weer in slaap," zeg ik.

"En Koert? Je vergeet onze oudste jongen," zegt Tom.

"Hem wou ik nog noemen schat. Koert is even bij Lucas, hij wordt tegen de avond teruggebracht," zeg ik en ik schrik als ik een soort grom uit Tom z'n mond hoor komen. "Hij wou het zelf Tom, ik ga het hem niet verbieden," zeg ik, terwijl Tom nogmaals gromt, maar ik laat hem maar. Hij mag het er best mee oneens zijn, maar ik kan weinig doen en aangezien Lucas zich nu wel strikt aan de tijden houdt zie ik geen reden het Koert te weigeren.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Lucas verbeter zich en als koert het wilt
    Ik hoop echt niet dat Tom 9 maanden daar blijft liggen

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen