Ongeveer negen maanden later.

Tom POV.

Ik begin te persen, zoals de dokter van mij verwacht. Ik ben helemaal alleen, want ik wou niemand bij mij op de kamer hebben. "Je doet het goed Tom," laat ze mij weten en ik knik even en zodra het weer mag pers ik nog een keer. "Nog één keer persen," zegt ze dan en dat doe ik na even dan ook, en het kindje wordt snel meegenomen.

"W.Waarom huilt ze niet?" Vraag ik, maar ik krijg geen reactie terwijl ik met grote ogen toekijk.

Na wat een eeuwigheid lijkt te duren draait ze zich naar mij toe. "Het spijt me, ze heeft het niet gered," krijg ik dan te horen en een traan verlaat mijn oog. "Wil je afscheid nemen?" Langzaam knik ik, waarna mijn kleine meid in mijn armen wordt gelegd. "Wat wil je dat ik tegen je familie zeg?" Vraagt ze dan.

"Zeg ze dat ze mogen vertrekken," zeg ik zachtjes, want ik wil ze nu toch niet zien. "Wat ik ik fout gedaan Charlotte? Ik heb gegeten en gedronken wat mij werd aangeraden, ik ben zoveel blijven bewegen als dat mocht. Ik kan mij niet bedenken wat ik fout heb gedaan. Of is dit mijn straf omdat ik jouw andere papa niks heb verteld?" Luid begin ik te snikken terwijl ik mijn meisje dicht tegen mij aanhoud. "Ik zou je alles hebben gegeven. Een mooi kamertje stond al voor je klaar," zeg ik zachtjes, en dat is het huis waar ik straks weer naartoe terug mag keren, alleen zonder Charlotte.De volgende dag mag ik naar huis, ook al moet ik nog wel rust houden. Ik heb verder niemand op bezoek laten komen. Langzaam loop ik mijn huis binnen en ik kijk even naar de kerstboom, en dan naar de kerstbal met 'Baby's eerste kerst.' Ik wist tenslotte dat ze waarschijnlijk voor de kerst geboren zou worden, dus haar eerste kerst zou al snel zijn gekomen. Ik loop dichter naar de kerstboom toe waarna er opnieuw tranen over mijn wangen beginnen te rollen en kwaad duw ik de kerstboom omver, waarna ik mij huilend op de grond laat zakken.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Ik vind het zo zielig voor Tom:((huil)

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Het is ook zielig voor Tom:(

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen