Bill POV.

Ik loop dichter naar mijn dochter toe zodat ik mijn kleinzoon goed kan bewonderen. "Wat ben jij een knapperd," zeg ik zachtjes.

"Je mag hem wel even vasthouden," zegt Annie dan.

"Zeker?" Vraag ik, want ik weet dat ik dat zo dicht na de geboorte liever nog niet wou, Tom mocht de kinderen vasthouden, en daarvoor met Annie en Ben Chris, maar verder nog niemand. Niet de eerste drie dagen. Okay, de kinderen mochten het ook, maar mensen die niet bij het gezin hoorde niet. Ook mijn ouders niet. Ook al, één keer liet ik het wel toe, maar de ene keer is ook gewoon zwaarder dan de andere keer en aangezien Annie 24 uur bezig is geweest had ik niet verwacht dat ze het toe zou laten.

"Pak hem nu over pap," zegt Annie en ik knik even waarna ik mijn kleinzoon in mijn armen neem.

"Hey knapperd," zeg ik waarna hij een geluidje maakt en ik lach even. Soms als je zo'n kleintje ziet denk je weer aan vroeger. Het is pijnlijk om te weten dat dit voor Tom en mij in het verleden behoord, maar het hebben van kleinkinderen is onze toekomst en ik hoop dat we daar net zo van kunnen genieten als dat we van onze eigen kinderen hebben genoten. "Je bent een leuk jochie," zeg ik tegen Emanuel waarna ik hem weer aan Annie geef.

"Jullie hebben echt een prachtige zoon," zeg ik en Annie glimlacht.

"We zijn ook erg blij hem hem," zegt Annie en ik knik begrijpend, want zo hoort het ook.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief
    Lekker genieten van je klein kinderen Bill
    Zijn ook heel erg leuk

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen