24 december.

Tom POV.

Ik heb de laatste dagen amper kunnen slapen en de kerstboom die ik omver had geschopt ligt er ook nog steeds. Wanneer de bel gaat loop ik met tegenzin naar de deur, maar toch open ik hem. "Kate, Leon," zeg ik zachtjes, wanneer ik mijn nichtje en haar man zien staan.

"Wat is er in die kamer gebeurt Tom?" Vraagt Kate dan en ik bijt op mijn lip. "Tom, je kan je niet voor iedereen gaan verbergen," zegt ze.

"Charlotte, mijn kleine meisje, ze, ze heeft het leven niet mogen ervaren," zeg ik waarna voor de zoveelste keer in de afgelopen dagen de tranen over mijn wang rollen.

"Ach Tom," zegt Kate en ze trekt mij dicht tegen zich aan. "En dan ook nog de andere vader die jou in de steek heeft gelaten," zegt Kate zachtjes.

"Hij wist het niet," zeg ik dan en dat is alles wat ik over de vader wil zeggen. Ze hoeven niet te weten dat het Bill was.

"Was het Bill?" Vraagt Leon ineens en snel schud ik mijn hoofd, misschien iets te snel.Bill POV.

Wanneer Laurina begint te huilen loop ik naar haar toe en pak haar uit d'r wiegje. Nog maar twee dagen oud, maar je kan zeker zien dat ze een knapperd is. "Schat, ik moet naar mijn werk, je redt het wel met de kinderen?" Vraagt Lars en ik knik. Ik vind het niet erg dat hij geen ouderschapsverlof heeft opgenomen. Dat deed hij ook niet bij Rogier en Wess.

"Je bent vijf uur thuis he? Zodat we een gezellige kerstavond kunnen hebben," zeg ik.

"Natuurlijk schat," zegt Lars en hij drukt een kus op mijn wang en wanneer hij net het huis heeft verlaten gaat mijn telefoon en begint Laurina ook weer te huilen in mijn armen.

"Ik moet even opnemen meisje," zeg ik zachtjes waarna ik de telefoon opneem.

"Bill, Leon hier, je moet naar Tom, hij heeft je nodig," zegt Leon.

"Wat. waarom?" Vraag ik.

"Jullie dochter is doodgeboren en ik denk niet dat hij zich er in z'n eentje doorheen kan slaan," zegt Leon en ik bijt even in mijn lip waarna ik naar Laurina kijk.

"Ik zal naar hem toegaan. App mij zijn adres."

Reacties?

Reacties (2)

 • Luckey

  Oh god
  En dan weet die niet dat die nog eenndochter heeft!!
  Wat doe jij de jongens aan!!

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Veel, op dit moment🤐😳

   1 maand geleden
 • Luckey

  Oh god
  En dan weet die niet dat die nog eenndochter heeft!!
  Wat doe jij de jongens aan!!

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen