Twee dagen later.

Bill POV.

Vanaf vandaag moeten Tom en ik alles weer alleen doen, het is niet dat Tom en ik dat niet zouden aankunnen, we hebben het eerder alleen gedaan, maar iemand om op terug te vallen is altijd fijn. "Als er wat is kunnen we altijd degene bellen die we nodig hebben he," zegt Tom en ik knik even.

"Ik vind het gewoon lastig. Thuis had ik altijd mijn moeder, mijn beste vriendin en nog wat vrienden om op terug te vallen. Hier heb ik alleen jou," zeg ik zachtjes.

"Mijn moeder is er en Hope," zegt Tom.

"Maar daar heb ik toch net een andere band mee, ook al zijn jouw moeder en Hope echt geweldig," zeg ik.

"Ach, het is toch okay. We moeten blij zijn dat we samen kunnen zijn nu jij hier mag blijven," zegt Tom en ik glimlach even naar Tom.

"Je hebt gelijk," zeg ik en ik sla mijn armen om Tom heen. Net dan begint Brenda te huilen en ik lach even. "Ik ga wel," zeg ik en Tom knikt waarna ik naar Brenda toeloop en ik til haar voorzichtig op. "Hey lieverd, je bent volgens mij klaar voor je flesje," zeg ik met een glimlach waarna ik naar beneden loop en ik geef Brenda aan Tom waarna ik naar de keuken loop om een flesje voor Brenda klaar te maken. Brenda is echt een lieverd en nu ik die green card binnen heb kan ik extra van haar genieten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Komt goed boys
    Jullie kunnen dit

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen