Tom POV.

De volgende ochtend word ik wakker en ik kijk verbaasd naar Bill die naast mij is komen liggen. "Wat doe je hier?" Vraag ik vriendelijk genoeg, zodat het niet te aanvallend klinkt.

"Sorry, ik wou even niet alleen liggen," zegt hij zachtjes.

"Mij maakt het niks uit," zeg ik met een glimlach, want door mijn jaloerse gevoelens richting Caleb weet ik dat ik nog gevoelens voor Bill heb, we moeten alleen het juiste moment vinden om samen te komen.

"Tom, zullen we vandaag nog wat babykleertjes kopen. Kajsa en Klaas groeien zo snel, ze zullen binnenkort wel wat grotere kleertjes aan moeten," zegt Bill en ik knik.

"Ik vind alles best Bill," zeg ik en Bill knikt waarna hij recht gaat zitten. "Zal ik de kinderen klaarmaken?" Vraag ik.

"Komen er vandaag geen klanten?" Vraagt Bill onzeker.

"Nee, geen gasten vandaag. Pas vanaf morgen zal het weer vol zijn," zeg ik en Bill knikt tevreden.Na het eten vertrekken we richting de winkels. "Ik ook nieuwe kleertjes?" Vraagt Aly en ik kijk even naar Bill en daarna naar onze dochter.

"Natuurlijk lieverd, Fabian ook," zeg ik, want dan hebben al onze kinderen binnenkort in ieder geval een nieuw outfit wat ze aan kunnen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Shoppen maar met alle kids

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen