Het is nu ongeveer een week later .
Lilly heeft al een week geen contact gehad met Harry , Huilt alleen maar , eten krijgt ze bijna niet door der strot . maar het gaat stukje bij beetje steeds een beetje beter met haar, ergens mist ze Harry super erg .. maar denkt dat dit de beste oplossing is voor hem en haar. Hij steunde te veel op mij, waardoor ik nu een hekel aan hem begin te krijgen.
Die zak dacht me te kunnen gebruiken voor de media en de pers om beter in het boekje te kunnen komen. Maar doordat hij loog en heeft gebruikt , voelt het niet meer hetzelfde. Met een plof ga ik achter mijn bureau zitten en streel over mijn al wat bollere buik. Wat moet ik met deze situatie? Moet ik de baby zelf opvoeden of laten adopteren? Laat ik Harry hier toch een rol inspelen? Ik kan het weigeren als het echt niet gaat , maar wat als als hij een rechtzaak gaat aanpannen ,is de baby alleen van mij of gaat hij ook zeggenschap krijgen over ons propje . Maar ik hoop niet dat hij er zo over denkt , hij zou echt overal bij willen zijn. Ik besluit een brief naar Harry te sturen, ik kan het namelijk de woorden niet over mijn lippen krijgen.

Lieve Harry,

Je weet dat ik veel om je geef , maar ik kan het niet accepteren dat je zo erg tegen mij gelogen hebt. Je hebt me misbruikt op een manier die zo laag is, hier ben ik nog steeds ontzettend kwaad over.
Ik dacht dat we meer waren , maar ik denk dat ik het fout had. je wou alleen maar publiciteit, een nieuw koppel vormen voor de media, je liet me denken van niet , maar door dit voel ik me zo misbruikt sorry, ik zeg het nog een keer
.Het voelde zo echt, ik voelde me voor het eerst zeker en mooi, je haalde voor mij het beste naar boven.
Maar nu weet ik dat het allemaal fake was, ik zal je niet meer lastig vallen. Ik wacht tot jij naar mij toe komt als je dit wilt, de baby blijft bij mij, je aandeel hierin mag jij zelf bepalen.

ik hou van je, lieve Harry. Vergeet dat nooit,

Liefs lilly

Ik lees hem een paar keer door en dan krabbel ik zijn adres erop en stuur het naar zijn adres.Harry´s point of vieuw .. ongeveer 2 dagen later.

ik bekijk een beetje verveelt tussen mijn standaard post , wanneer een handgeschreven brief mijn aandacht trekt, uhm , dat is wel heel bijzonder, Ik krijg nooit handgeschreven Fanmail op mijn persoonlijke adres. Ik bekijk het handschrift , en maak de brief snel open en begin te lezen, de brief is van Lilly. De brief valt me zwaar, te zwaar. Ik voel hoe woede en haat naar mijzelf opgroeit. Ik begin te huilen van de emoties en woede die op me af komen en gooi een vaas op de grond en sla op een muur in, hoe kan ik zo slecht en ongevoelig voor haar zijn. Ze is verdomme zwanger van mijn kind, ons kind. 'Waarom lilly?' Ik kijk naar mijn knokkels die pijn doen zie ze bloeden. Ik grom een beetje boos op mezelf "shit," ik loop naar de keuken, spoel ze af en wind een zak ijs in een keukendoek en leg deze op mijn hand. Ijsberend loop ik door mijn woonkamer heen, wat kan ik hiermee ,moet ik hiermee?
Dan weet ik plots wat ik moet doen, het enige wat elke iemand denk ik zou doen als je een goede band met je ouders hebt.
Overstuur bel ik mijn moeder op, "hey lieverd, hoe gaat het met je?" De warme en liefde volle stem van mijn moeder laat me opnieuw breken, huilend vertel ik aan mijn moeder wat er gebeurd is en wat ik heb gedaan. "Adem eens goed door schat", met diepe teugen adem ik in en uit. "Nu, ga naar haar toe, vertel haar net zo als mij hoe je je voelt lieverd. Je bent geen slechte jongen, je hebt nu alleen een slechte keuze gemaakt en dat gebeurd iedereen. Je valt, staat op en leert van de situatie. Deze dame klinkt bijzonder, heel bijzonder ,ze houd het met jou uit, jullie kind schat. Dat is een heel bijzonder, dit wil je niet missen. Ik kan je nu al beloven, jij word de beste vader die er kan wezen. Je zit zo vol liefde schat, jij kan dit. Ik ben trots op je, trots dat je mij gebeld heb en mij dit hebt toevertrouwd". "Dankjewel mam, ik hou zo veel van je. Ik zal naar haar toe, desnoods ga ik voor haar op mijn knieën om me te vragen haar mij te vergeven. Je hebt gelijk, ik wil dit niet missen. Ik hou van haar, dat moet ze weten". Na nog wat lieve woorden van mijn moeder hang ik op en laat alle afspraken die vandaag nog stonden afzeggen, niks boeit me op dit moment nog. Het enige wat echt moet is naar Lilly. Ik grijp de brief, autosleutels en mijn zonnebril mee en loop naar buiten.


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen