Tom, Bill en Levi gaan op date, totdat blijkt dat Thomas hen gevolgd is.

Bill POV.

"Eindelijk weer eens tijd met z'n drieën," zeg ik en ik zet mij in het gras naast Tom en Levi komt tegenover ons zitten.

"Ik vind het ook fijn om er weer eens samen op uit te gaan," zegt Levi en ik knik.

"Tom, jij had al het eten en drinken geregeld, toch?" Vraag ik.

"Pff, laat de oudste maar weer alles regelen he," zegt Tom hoofdschuddend.

"Schat, je bent maar een paar maanden ouder dan ik, maar heb je het nu geregeld?" Vraag ik nieuwsgierig.

"Natuurlijk schat," zegt hij en hij zet de mand neer en ik open hem gelijk.

"Ik kan haast niet geloven dat Tom en ik al richting de vijftig gaan," zeg ik met een zucht.

"Ja, ik als dertiger heb wat meer geluk," zegt Levi en ik lach even waarna ik een kus op z'n wang druk. Nog steeds ben ik van mening dat Levi ons leven makkelijker heeft gemaakt. Ik voel mij nu ook iedere dag ontspannen en dat had ik eerst zeker niet. "En jongens, ik weet niet hoe het kan, want mijn baarmoeder was te erg beschadigd na die steekpartij vele jaren geleden, maar, ehm, ik ben zwanger," zegt Levi voorzichtig en ik kijk even naar Tom. Ik had niet verwacht op onze leeftijd weer van voor af aan te mogen beginnen.

Wanneer ik geluiden achter mij hoor draai ik mij om. "Thomas, wat doe jij nu hier?" Vraag ik en ik sta op.

"Gaat alle aandacht straks naar de baby?" Vraagt Thomas.

"Natuurlijk niet," zeg ik tegen Thomas, want met alle oudste kinderen al uit huis blijft er nog maar een beperkt aantal over waardoor ik zeker weet dat Thomas de aandacht blijft krijgen die hij nodig heeft door zijn handicap. "Wil je bij ons komen zitten?" Vraag ik dan en Thomas knikt gelijk waarna ik met Thomas terug bij Tom en Levi ga zitten. "De baby is meer dan welkom," zeg ik dan tegen Levi en ik druk een kus op z'n lippen. Het maakt ook niet uit of de baby van mij of Tom is, we zitten met z'n drieën in een relatie, dus het kind is daarmee ook van ons drieën.

"Wil je een broodje lieverd?" Vraagt Tom dan aan Thomas en Thomas knikt waarna Tom een broodje uit de mand pakt en aan Thomas geeft, die hem aanpakt met de technieken die hij op school heeft geleerd en hij glimlacht even. Niemand had gedacht hoe mooi het leven zou kunnen zijn.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief en schattig!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen