Bill POV.

"Wat moet ik nu tegen Lars zeggen?" Vraag ik, terwijl ik in paniek heen en weer loop.

"Misschien gewoon de waarheid," zegt Tom, maar ik schud mijn hoofd.

"Dan raak ik hem kwijt Tom. Het is 100% zeker dat Lars dan over twee maanden niet meer met mij wil trouwen," zeg ik, terwijl ik heen en weer blijf lopen.

"Dus, je wilt een huwelijk beginnen met een leugen? Goed begin Bill," zegt Tom, wat in mijn oren best aanvallend klinkt.

"Weet je wat Tom, misschien heb je gelijk. Ik vertel hem de waarheid, als ik er voor blijf vechten vergeeft Lars mij misschien," zeg ik en Tom knikt langzaam. "Ik neem contact met je op wanneer je Laurina weer mag zien," zeg ik en ik zie dat Tom mij wat droevig aankijkt, ik hoop dat niet het te erg voor hem voelt alsof hij een tweede kind verlies, want ik kan hem verzekeren dat hij Laurina vaker gaat zien, ik weet alleen niet hoe vaak.Wanneer ik uiteindelijk weer thuis ben komt Lars naar mij toegelopen. "Waar waren jullie?" Vraagt hij gelijk. "Je weet niet half hoeveel zorgen ik mij om jullie maakte," zegt Lars en hij geeft mij een stevige knuffel.

"De jongens waren bij Leon en ik, ik was met Laurina bij d'r echte vader," zeg ik zachtjes.

"Wat probeer je hier te zeggen?" Vraagt Lars, die al tranen in z'n ogen heeft.

"Wat ik wil zeggen is dat Laurina is verwekt in de week van Leon z'n bruiloft en zoals jij weet was jij daar niet aanwezig," zeg ik zachtjes.

"Dus je hebt mij maandenlang laten geloven dat wij samen nog een derde kind kregen!" Roept Lars woedend uit.

"Sorry," zeg ik zachtjes.

"Ik kan hier nu niet meer zijn," zegt Lars en hij wilt weglopen.

"Papa, waar ga je heen!" Roept Wess huilend, terwijl Rogier ook wat onrustig wordt en ik weet dat het allemaal mijn schuld is. De pijn van Lars, de pijn van de jongens, ook Tom z'n pijn en dat alles ga ik mijzelf nooit kunnen vergeven. Wess had ook nog eens zoveel zin in kerst, maar wat is daar nu nog van over?

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Niet veel
    Maar Tom heeft gelijk Bill
    Dit is beter om de waarheid ge zeggen

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen