Bill POV.

Vandaag is de dag dat ik voor het eerst mag gaan werken. Natuurlijk wel pas later vandaag, want het restaurant gaat pas om twaalf uur open, net op tijd voor de lunch. Ik kijk dan even naar Tom, die naakt naast mij ligt, want afgelopen nacht hebben we meer gedaan dan alleen maar slapen. We doen het niet veel in onze relatie, maar als we het doen is het altijd speciaal, misschien juist daardoor.

"Ik ga Teuna wel aan kleden," fluister ik tegen Tom, wanneer ik mijn kleine meid al hoor roepen.

"Is goed schat," zegt Tom nog half slaperig.

"Jij moest vandaag een kleuter voorbereiden op groep drie, niet?" Vraag ik en Tom knikt.

"De ouders hebben het gevoel dat hun kind moeite gaat hebben, dus ik ga kijken wat ze al kan en of ik haar kan helpen om de stap minder groot te maken volgend jaar," zegt Tom en ik knik even.

"Met haar ben je dan zeker wel helemaal tot aan de zomer bezig," zeg ik.

"Ik denk het wel, misschien wel langer, als ze inderdaad moeite krijgt in groep drie," zegt Bill en ik knik even begrijpend.Later die dag, wanneer ik klaar ben met werken word ik ineens een steegje in getrokken. "Ik dacht dat wij klaar waren met elkaar," zeg ik tegen mijn voormalige drugsdealer.

"Ik heb het geprobeert, maar ik wil niet dat we nu al klaar zijn," zegt hij waarna hij z'n rits opent, en omdat hij om één of ander reden geen ondergoed draagt is z'n geslachtsdeel gelijk zichtbaar.

"Pech gehad," zeg ik en ik wil weglopen, maar hij duwt mij tegen de muur.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    What the fuck!!
    Ga weg dealer!!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen