Bill POV.

Wanneer het weer maandag is, is het voor mij tijd om te vertrekken. "Papa, mogen wij weer mee?" Vraagt Tess.

"Sorry lieverd. Papa Tom brengt je zo naar school. Misschien een andere keer wanneer ik weer eens in het weekend ga," zeg ik tegen haar, want dat gebeurt niet heel vaak, dus dat kan ik haar denk ik wel beloven.

"Okay papa," zegt Tess en ik druk een kus op d'r wang waarna ik ook de andere kinderen gedag zeg en als laatste geef ik Tom een zoen.

"Je vindt de dader wel," zegt Tom tegen mij.

"Ik hoop het, want ik wil mij daar niet weken mee bezig hoeven houden," zeg ik en Tom knikt begrijpend.

"Het komt wel goed," zegt Tom en hij geeft mij een zoen. Maandag is wel een fijne dag, omdat iedereen die zaterdag werkte dan gegarandeert ook werkt. Er zijn ook geen vakanties en vooralsnog heb ik ook niks meegekregen over ziekmeldingen.Wanneer ik bij het magazijn ben aangekomen hoor ik de medewerkers wat met elkaar fluisteren. "Dat gefluister betekent dat iedereen het inmiddels weet over de gestolen producten?" Vraag ik en ik zie mijn medewerkers knikken. "Dan zal ik kort zijn, degene die heeft gestolen moet zich uiterlijk aan het einde van de dag melden. Ik zal dan niemand vertellen wie het was en misschien kan je baan dan nog gered worden. Moet ik er zelf achterkomen, dan is ontslag onvermijdelijk."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh oh oh
    Ben benieuwd of de dader het ook doet

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen