Bill POV.

"Wess hoeft mij alleen als een goede vriend van jou te zien. Hij hoeft niet te weten dat z'n andere papa mede door mij is vertrokken," zegt Tom dan ineens en ik zucht even. Hoe weet hij toch waar ik allemaal over denk? En dat zonder mijn gezicht te zien.

"Okay, kom maar," zeg ik dan zachtjes.

"Top, als ik dan je adres mag hebben," zegt Tom.

"Ik app het je," zeg ik waarna ik ophang en dan gelijk mijn adres app.

"Wie komen papa?" Vraagt Rogier.

"Een goede vriend," zeg ik dan tegen hem waarna ik nog even verder ga met Laurina om haar daarna voorzichtig in de box te leggen. "Ik ga even bij jouw grote broer kijken," zeg ik tegen Rogier waarna ik hem van de bank af til, voordat hij er zelf af probeert te stappen en zich dan bezeert.

Ik loop naar Wess z'n kamer, waar hij nog steeds aan het huilen is. "Wess, het spijt me," zeg ik zachtjes en ik zet mij naast hem op het bed.

"Vandaag had leuke dag moeten zijn," snikt Wess.

"Dat weet ik lieverd," zeg ik zachtjes, maar ik kan er erder ook niet veel meer aan veranderen. "We gaan proberen alsnog een leuke tijd te hebben. Kom je zo? Een goede vriend van mij zal ook komen," zeg ik dan tegen Wess.

"Ik wil niet zonder papa," snikt Wess en ik veeg z'n tranen weg.

"Maar daarom ga je morgen toch met papa Lars mee. Geen van ons zou jou ooit vergeten. Je gaat net zo vaak bij papa Lars zijn als bij mij," zeg ik, ook al weet ik dat het op dit moment niet makkelijk kan zijn. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik nog heel jong was en dat was zeker niet makkelijk. Dan waren Lars en ik nog niet getrouwd, maar voor de kinderen zal het niet anders voelen dan gescheiden ouders.

Reacties?

Reacties (2)

 • DoNotBlink

  Goed overleg tussen de ouders is het beste

  1 maand geleden
 • Luckey

  Komt goed Wes
  Je hebt goede papa

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen