Bill POV.

"En de zwangerschapstest?" Vraag ik zachtjes.

"Die was negatief, dus daar hoef je, je geen zorgen over te maken," zegt ze en ik knik langzaam.

"En, als we in de toekomst nog een kindje willen? Mijn vriend en ik. Kan dat dan zonder dat ik hem besmet?" Vraag ik.

"Als je de medicatie inneemt en er niet vergeet één in te nemen hoef je niet bang te zijn iemand te besmetten," zegt ze en ik knik even.

"Okay," zeg ik zachtjes.

"Ik zal zorgen dat je de medicatie gelijk mee kunt krijgen. Het werkt natuurlijk nog niet gelijk, dus wees de komende tijd nog wat voorzichtiger," zegt ze en ik knik even waarna ik niet veel later de medicatie kan ophalen om dan naar huis te vertrekken.Eenmaal thuis komt Tom naar mij toegelopen en hij pakt mij vast. "Laat me met rust!" Roep ik uit en ik duw hem bij mij vandaan waarna ik naar boven snel. Ik kan dit niet meer.

Tom POV.

Ik kijk Bill verward na en zucht even. "Papa boos?" Vraagt Teuna ineens.

"Hij geeft gewoon een slechte dag. Heb jij ook wel eens," zeg ik en ik geef Teuna een kusje. "Ga maar even naar je oma in de keuken," zeg ik, waarna ze daarheen waggelt en ik loop naar boven. "Bill, wat is er nu?" Vraag ik en ik leg mij naast hem op bed, waar ik mijn armen om hem heen leg.

"Niks," zegt hij.

"Bill, ik weet dat er wel wat is. Je kan mij alles vertellen schat. Ik oordeel niet," zeg ik, waarna Bill begint te huilen. "Hey, schat," zeg ik geruststellend terwijl ik hem dicht tegen mij aanhoudt.

"Ik ben een aantal weken terug verkracht door mijn vroegere drugsdealer," snikt Bill en ik kijk hem geschrokken aan. "En nu heb ik HIV en vindt jij mij vast vies en..." Snikt Bill en ik wrijf over z'n rug.

"Dat vind ik helemaal niet. Jij kan er niks aan doen," zeg ik zachtjes.

"W.Waarom blijf je zo rustig?" Vraagt Bill snikkend.

"Omdat je geen baat hebt bij een andere reactie. Ik neem aan dat je medicijnen hebt gekregen?" Vraag ik en Bill knikt langzaam. "Ik help je," zeg ik zachtjes en ik druk een zoen op z'n voorhoofd. Ik laat hem echt niet zomaar in de steek.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Zie je nu Bill
    Tom houd te veel van je om je te kunnen laten vallen
    Hij is er voor je

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen