Sam POV.

Wanneer ik bij het hotel ben aangekomen loop ik naar binnen en zie Lance naar mij zwaaien, waarna ik zijn kant oploop. "Fijn dat je bent gekomen," zegt hij tegen mij en ik knik even.

"Ik doe dit mede voor onze dochter. Het maakt niet uit hoe ze verwekt is, maar als het enigszins kan wil ik dat ze haar andere vader ook kan leren kennen. Dan mag ze natuurlijk nooit het echte verhaal kennen," zeg ik en Lance knikt.

"Dat wil ik ook. Ik wil niet meer die klootzak zijn van vroeger, ook al heb ik mij tegenover jouw tweelingbroer het afgelopen jaar ook af en toe als een klootzak gedragen," zegt Lance.

"Oh, dat heeft Bill mij nooit verteld," zeg ik.

"Laat ik zeggen dat ik bij hem ook heb gedreigd en dat soort dingen. Dat had ik niet mogen doen," zegt Lance. Niemand weet dit, maar voordat Lance zich als een klootzak begon te gedragen was ik verliefd op hem, maar nadat ik dat vertelde veranderde alles. Zelf denk ik dat hij z'n eigen gevoelens onderdrukte en dat op een veel te heftige manier heeft geuit.

"Hij vergeeft je vast zodra hij deze kant van je ziet, maar dat gaat sowieso tijd nodig hebben, want dankzij jou is hij mij tijdelijk kwijt geweest," zeg ik en Lance knikt. "Ik wou jou trouwens nog wat vragen. Je bent mijn enige optie," zeg ik dan en ik zucht even.

"Vraag maar raak," zegt Lance en ik knik even.

"Mijn biologische klok smeekt om een nieuwe baby, de wens is zo groot. Ik kan het Tom als beste vriend niet vragen, want hij is met mijn twin, dat zou verwarrend zijn. Laat ik zeggen dat jij mijn enige hoop bent," zeg ik dan, en ik weet dat ik dit misschien niet voor Bill had moeten verzwijgen, maar hij zou het afkeuren en wat voor een opties zouden er dan nog over blijven?

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dit ga je niet menen Sam!!
    Oh god dit gaat nog wat worden

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen