Bill POV.

Wanneer het mij eindelijk gelukt is Dian d'r schone luier om te krijgen loop ik de hal met haar op, waar Tom net uit de badkamer komt gelopen. "Is het gelukt?" Vraag ik en Tom knikt.

"Ik had niet verwacht dat ze zou gaan plassen," zegt Tom en ik lach even.

"Maar je kan dat natuurlijk nooit weten. Misschien maar goed dat het mij niet zo snel lukte om haar te verschonen, anders was haar luier zo weer nat," zeg ik en Tom knikt even en hij gaat met z'n vinger over Dian d'r wangetje. "Waar is Steef?" Vraag ik dan.

"Oh, bij de jongens. Ik wil hem zoveel mogelijk laten zodat hij echt het thuisgevoel krijgt en niet per se het idee heeft alles aan ons te hoeven vragen," zegt Tom.

"Dat snap ik," zeg ik met een glimlach en Tom knikt, waarna ik met Dian doorloop naar de woonkamer om daar met haar in mijn armen op de bank te gaan zitten.

"Ik hou van je," zegt Tom en ik knik even waarna Tom naar de keuken loopt en even later terugkomt met een flesje en ik glimlach even. Het duurt niet lang meer voordat ze ook vast voedsel mag hebben, maar voor nu is het flesje nog de hoofdmaaltijd.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Ze zijn zo leuk samen

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen