Bill POV.

Vandaag is mijn eerste werkdag bij mijn nieuwe baan. Terug op kantoor, zonder de buitenlucht van de reddingsbrigade, maar wel werk wat eigenlijk beter bij mij past, op de lange termijn toch zeker. Gelukkig is er wel goede airco aanwezig, anders zou het met die hitte hier in Florida niet uit te houden zijn.

"Fijn dat je op tijd bent Bill," zegt mijn nieuwe baas.

"Ik ben niet iemand die vaak te laat komt. Alleen wanneer er zich echt problemen voordoen," zeg ik.

"Zo mag ik het horen. Dit is Jared, hij zal je alles uitleggen," zegt mijn baas en ik knik even.

"Loop je mee?" Vraagt Jared dan aan mij en ik knik even waarna ik hem volg. "Dit gaat jouw werkplek zijn. Kijk, dit is de computer die je zal gebruiken, en in je laatje liggen je inloggegevens. Het is wel aan te raden die aan te passen zodat alleen jij in deze pc kun," zegt Jared en ik knik begrijpend, waarna ik toekijk hoe Jared de inloggegevens er bij pakt en inlogt. "Okay, top, dit is het programma waar je mee werkt," zegt Jared.

"Is het programma ook in het Duits in te stellen?" Vraag ik onzeker.

"Je Engels is toch hartstikke goed. Je redt het wel. De nieuwe woorden die je tegenkomt kan je opzoeken, de eerste paar weken leggen we er nog geen tijdsdruk op," zegt Jared en ik knik even. "En je hebt hier de scanner en de printer staat daar. Ik zal je nu precies tonen wat er van je wordt verwacht," zegt Jared en ik knik even. Vooral het feit dat de werkzaamheden in het Engels zullen zijn wordt wennen, maar als Jared mijn Engels goed genoeg vindt wanneer ik het spreek moet dat in geschrift toch ook wel lukken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Spreken en schrijven vind ik toch anders
    Hopelijk lukt het Bill snel allemaal

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen